nl | en

Studio H&K specials voor Robeco Hoofdkantoor

Robeco hoofdkantoor & Studio H&K - Het ontwerp van het nieuwe hoofdkantoor van Robeco in Rotterdam is gemaakt door Fokkema & Partners. Daarbij is veel aandacht besteed aan ontmoetingsplekken voor de werknemers. En je raadt het al… een aantal Studio H&K designtafels maakt deel uit van dit project!

Studio H&K Butterfly Tripod designtafel specials - De Butterfly Tripod designtafel is een standaard in vele maten verkrijgbare ronde tafel. En voor het Robeco project hebben we daarnaast een aantal Tripod specials gemaakt: hoge sta-tafels. We zijn er trots op, ziet er goed uit, toch? 

Studio H&K en projectinrichting - We bieden onze designmeubels aan in ontelbare variaties. Daardoor zijn ze geschikt voor vele doeleinden; ook (juist!) voor projectinrichting. Want als het nodig is gaan we graag een stapje verder om de wensen uit te laten komen. Meubels op maat: we want to make your imagination come true!

Studio H&K design meubels: tafels, eettafelbanken, stoelen, fauteuils, krukken, salontafels, wandkasten

Interieur ontwerp: Fokkema & Partners Architecten (http://www.fokkema-partners.nl)

Studio H&K voor Shimano

Shimano hoofdkantoor door Fokkema & Partners - De Japanse multinational Shimano is marktleider in ontwikkeling van fietsonderdelen. Op de High Tech Campus in Eindhoven hebben zij hun hoofdkantoor, waarvoor Fokkema & Partners een interieurontwerp hebben gemaakt passend bij de missie van het bedrijf: ’to promote health and happiness through the enjoyment of nature and the world around us’. Het ontwerp doet geavanceerd technologisch aan, met veel mogelijkheden de producten van Shimano te ervaren. 

Studio H&K voor project Shimano - Natuurlijk biedt het simplistische ontwerp ’mental space’ voor de medewerkers. In het project zijn twee 4,5 meter lange Studio H&K Butterfly tafels in HPL uitvoering gebruikt. Deze riante tafels zijn middelpunt van een aantal ontmoetingsruimten in het ontwerp. 

Studio H&K Butterfly - De Butterfly is intussen door menig interieurontwerper in een project opgenomen. De tafels zijn in een aantal vormen (rechthoekig, rond, ovaal) en afwerkingen (standaard of afgeschuind eikenhout of bijvoorbeeld HPL) verkrijgbaar, en niet onbelangrijk: in talloze maten (ook maatwerk!)! 

Studio H&K en projectinrichting - Onze collectie designmeubels biedt talloze mogelijkheden tot variatie. Dat maakt de collectie een fijne keuze voor projectinrichting. En we willen graag een partner in de projectinrichting zijn, daarom gaan we graag een stapje verder om de wensen uit te laten komen. Dus ook meubels op maat. We want to make your imagination come true!

Studio H&K design meubels: tafels, eettafelbanken, stoelen, fauteuils, krukken, salontafels, wandkasten

Interieur ontwerp: Fokkema & Partners Architecten (http://www.fokkema-partners.nl)/Foto: Horizon Photoworks

Studio H&K voor Newomij

Newomij, Naarden door Fokkema & Partners - Het nieuwe interieurontwerp voor Newomij van het bestaande kantoor in Naarden uit de jaren ’70 is van de hand van Fokkema & Partners. Het gebouw heeft nu een verrassende lichtheid en ruimtelijkheid, en een moderne buitenkant. Het project is een nieuw hoofdstuk voor Newomij (een vastgoed maatschappij).

Studio H&K voor project Newomij - Het restaurant met dakterras maakt een fijne lunch mogelijk, alsook andere evenementen. En nu juist in deze fijne plaats waar iedereen samenkomt en geniet van time-off.. staat een aantal Studio H&K Butterfly krukken. Ook is een aantal ronde Butterfly quadpods onderdeel van het project, alwaar collega’s elkaar letterlijk met elkaar rondom de tafel kunnen. 

Studio H&K Butterfly - De Butterfly is een van de kenmerkende modellen van Studio H&K, en favoriet van interieurontwerpers. De tafels zijn in vele uitvoeringen (rechthoekig, rond, ovaal), afwerkingen (standaard of afgeschuind eikenhout of bijvoorbeeld HPL) en maten (ook maatwerk!) verkrijgbaar. De ronde versie is met drie of vier poten verkrijgbaar, en afhankelijk van de maat (standaard verkrijgbaar tot 180 cm!) is de ronde tafel voor 6, 8 of nog meer personen geschikt. Ook kent de collectie lage en hoge barkrukken; zo ook op dit strakke plaatje!

Studio H&K en projectinrichting - We bieden onze designmeubels aan in talloze variaties. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor projectinrichting. En als het nodig is gaan we graag een stapje verder om de wensen uit te laten komen. Meubels op maat: we want to make your imagination come true!

Studio H&K design meubels: tafels, eettafelbanken, stoelen, fauteuils, krukken, salontafels, wandkasten

Interieur ontwerp: Fokkema & Partners Architecten (http://www.fokkema-partners.nl)/Foto: Aemelie Deelder