Wij zijn Studio HENK, een Nederlandse meubelontwerpstudio.

Welkom bij Studio HENK, een Nederlandse meubelontwerpstudio in Amsterdam. Geïnspireerd door dagelijkse momenten maken we toegankelijke designmeubels voor elke dag.

Ontwerp je eigen tafel

“We begrijpen dat design niet alleen mooi, maar ook functioneel moet zijn. Daarom maken we meubels die je elke dag kunt gebruiken; meubels die je in staat stellen om echt van die dagelijkse momenten met elkaar te genieten.”

Meubels voor dagelijkse momenten

We geloven dat het ontwerpen van meubels niet alleen draait om het maken van een mooi meubelstuk, maar om het maken van functionele meubels die je elke dag weer kunt gebruiken. Het draait om die ronde tafel in de woonkamer die de plek wordt waar je rustig je dag begint met een kop koffie en de krant - de plek waar je dagelijkse momenten met elkaar deelt. Geïnspireerd door deze momenten maken we tijdloze meubels voor elke dag. Lees verder.

Neutral living

Neutral living

Terwijl het langzaam zomer wordt, brengen we meer licht in ons interieur. We willen een leefruimte waar het licht op de muren reflecteert, waardoor de ruimte verandert in een lichte, zonnige oase. Zo krijg je meteen het gevoel dat het zomer is.

Lees volledig artikel
Interieuradvies

Hoewel we vaak wel weten wat we mooi vinden, kan het kiezen van de juiste meubels voor je interieur soms lastig zijn. Op zoek naar interieuradvies? We denken graag met je mee! Kom langs onze showroom voor advies over de juiste meubels of maak een afspraak voor een gratis interieuradvies.

Verkooppunten

In onze showroom in Amsterdam vind je alle meubels uit onze Studio HENK-collectie. Onze designmeubels zijn ook te vinden bij verschillende retailers in Nederland en België. Benieuwd of er een verkooppunt bij jou in de buurt zit? Bekijk alle verkooppunten.

Project- en kantoorinrichting

Of je nu op zoekt bent naar een lange, rechthoekige tafel voor je kantoor, kleine tafels voor flex-werkplekken of lounge chairs voor een zithoek waar je even kunt ontspannen tussen het werken door, de Studio HENK-collectie leent zich perfect voor zowel woningen als project- en kantoorinrichting. Geïnteresseerd in onze designmeubels voor jouw kantoor of project? We denken graag met je mee! Neem gerust contact met ons op.