Onze Utrecht Brand Store is geopend
Ga terug naar overzicht

Studio HENK voor Newomij

Newomij, Naarden door Fokkema & Partners - Het nieuwe interieurontwerp voor Newomij van het bestaande kantoor in Naarden uit de jaren ’70 is van de hand van Fokkema & Partners. Het gebouw heeft nu een verrassende lichtheid en ruimtelijkheid, en een moderne buitenkant. Het project is een nieuw hoofdstuk voor Newomij (een vastgoed maatschappij).

Studio HENK voor project Newomij - Het restaurant met dakterras maakt een fijne lunch mogelijk, alsook andere evenementen. En nu juist in deze fijne plaats waar iedereen samenkomt en geniet van time-off.. staat een aantal Studio H&K Butterfly krukken. Ook is een aantal ronde Butterfly quadpods onderdeel van het project, alwaar collega’s elkaar letterlijk met elkaar rondom de tafel kunnen. 

Studio HENK Butterfly - De Butterfly is een van de kenmerkende modellen van Studio H&K, en favoriet van interieurontwerpers. De tafels zijn in vele uitvoeringen (rechthoekig, rond, ovaal), afwerkingen (standaard of afgeschuind eikenhout of bijvoorbeeld HPL) en maten (ook maatwerk!) verkrijgbaar. De ronde versie is met drie of vier poten verkrijgbaar, en afhankelijk van de maat (standaard verkrijgbaar tot 180 cm!) is de ronde tafel voor 6, 8 of nog meer personen geschikt. Ook kent de collectie lage en hoge barkrukken; zo ook op dit strakke plaatje!

Studio HENK en projectinrichting - We bieden onze designmeubels aan in talloze variaties. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor projectinrichting. En als het nodig is gaan we graag een stapje verder om de wensen uit te laten komen. Meubels op maat: we want to make your imagination come true!

Studio HENK design meubels: tafels, eettafelbanken, stoelen, fauteuils, krukken, salontafels, wandkasten

Interieur ontwerp: Fokkema & Partners Architecten (http://www.fokkema-partners.nl)/Foto: Aemelie Deelder