Ode aan de stoel. Nu 5+1 gratis

Heb je een reparatie nodig?

REPARATIE

Al onze meubels worden op maat gemaakt en met zorg behandeld en vervoerd. Wanneer het sporadisch gebeurt dat een item beschadigd raakt tijdens transport of gebruik, streven we altijd naar een reparatie op locatie. 

In enkele gevallen wordt besloten om het meubel te vervangen. Deze meubels worden zorgvuldig hersteld en opgeslagen in ons magazijn totdat ze een nieuwe bestemming vinden via de RE-Store.

Heb je een reparatie nodig? Neem dan contact op met ons serviceteam voor meer informatie.
Contact

Afvalvrije oplossingen

RETOUREN 

Studio HENK meubels zijn volledig aanpasbaar. Onze interieuradviseurs kunnen je uitgebreid helpen met het ontwerpen van jouw ideale meubel dat past bij jouw stijl en situatie. Zo kan jouw meubel een leven lang mee kan gaan.

Aangezien onze meubels op maat gemaakt worden, accepteren we over het algemeen geen retourzendingen. Hiermee blijven we namelijk met overtollige, op maat gemaakte, voorraad zitten, wat een negatieve impact heeft op het milieu. 

Echter vinden we het ook belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun meubel. Daarom kijken we graag samen naar een oplossing.
Contact

Bij Studio Henk realiseren we ons dat grondstoffen en materialen waardevol zijn en als zodanig behandeld moeten worden. Door een volledig service programma aan te bieden, kunnen we de levensduur van onze meubels maximaliseren. Wij geloven er namelijk in dat meubels nooit als afval mogen eindigen.

Naomi

HEAD OF SUSTAINABILITY

Een tweede leven

RE-STORE EVENT

Studio HENK organiseert een jaarlijks ReStore-evenement waar gerepareerde en geretourneerde items een nieuw thuis krijgen. 

Tijdens dit evenement worden doorgaans bijna alle producten verkocht. De overgebleven items worden teruggestuurd naar de oorspronkelijke fabrikant waar de materialen, voornamelijk hout, relatief eenvoudig hergebruikt kunnen worden. Als laatste redmiddel worden de afvalmaterialen verwerkt tot energie.

Wil je op de hoogte blijven van ons aanstaande ReStore-evenement? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw meubel in een nieuw jasje

HERSTOFFEREN

Wij ontwerpen meubels die een leven lang meegaan, maar beseffen dat smaken en voorkeuren in de loop der tijd kunnen veranderen. Daarom bieden we een herstoffeer service aan voor geselecteerde Studio HENK items, zodat je jouw meubels een nieuwe uitstraling kunt geven wanneer je toe bent aan iets nieuws. Op die manier minimaliseren we de milieu-impact van een nieuw meubel, en blijft jouw dierbare meubelstuk een geliefd onderdeel van je huis.

Heb je al een keuze gemaakt voor een nieuwe stof? Neem dan contact op met ons service team om de mogelijkheden te bespreken. Als je nog niet zeker bent, staat ons ervaren team in de winkels klaar om samen met jou de verschillende opties te verkennen.
Contact

Meubels die met je meegroeien

OMRUILSERVICE

Of het nu komt door een verhuizing naar een kleiner huis, gezinsuitbreiding, of een nieuw interieur: je huidige meubels passen helaas niet altijd meer. 

Wij adviseren in eerste instantie om je meubel direct te verkopen via Whoppah, het platform voor tweedehands design meubels, of Marktplaats. Dit levert het hoogste rendement op, en met slechts één transport worden de CO2-uitstoot tot een minimum beperkt.

Daarnaast bieden wij ook een unieke "inruilservice". Indien je meubel nog in goede staat is kun je deze inruilen voor een Studio HENK tegoed ter waarde van 25% van de originele aankoopwaarde. Dit geldt voor hele meubels, of individuele componenten zoals tafelbladen of frames.

Wil je gebruik maken van de inruilservice? De inruilservice is exclusief beschikbaar via Studio HENK voor alle originele Studio HENK meubels die in onze winkel, online of via een retailer zijn aangeschaft. Neem contact op voor de specifieke voorwaarden.
Contact

Een afvalvrije toekomst

RECYCLE

Ook voor meubels met gebreken willen wij voorkomen dat ze op de afvalhoop eindigen. Door je meubel in te leveren bij Studio HENK zorgen wij dat het meubel indien mogelijk een tweede leven krijgt, of anders op de juiste manier wordt gerecycled. Indien je niet in staat bent om het meubel zelf in te leveren, kunnen wij tegen betaling van €99 je product komen demonteren en ophalen.

Samen zetten we ons in voor een afvalvrije toekomst. Neem contact op met ons service team voor meer informatie.
Contact