Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt
Ga terug naar overzicht

Studio HENK voor Baker & McKenzie

Baker & McKenzie door Being Spaces – Een plek om te lunchen, werken en ontspannen – dat was wat het bedrijfsrestaurant van Baker & McKenzie moest worden. Being Spaces, de design studio/project manager die de inrichting deed, vertaalde dit idee moeiteloos naar ‘the Baker Cafe’. Een open ruimte met verschillende zithoeken kenmerkt het café – van een hoek met kleine tafels waar je in alle rust een kop koffie kunt drinken met een collega tot een hoek met lounge stoelen waar je even kunt ontspannen, tussen het werken door.

Studio HENK Butterfly designtafel – In het restaurant zette Being Spaces hoge Butterfly tafels neer – een elegant ontwerp met een eikenhouten blad en een zwart, stalen frame. De lange, hoge tafels zijn ideaal voor informele lunches – iedereen schuift zo aan. Zo wordt een bedrijfsrestaurant een ontmoetingsplek. Voor overleg met collega’s creëerde Being Spaces verschillende hoeken met kleinere tafels. In een van die hoeken zette Being Spaces de Modular Cabinet neer. Door voor de wandkast dezelfde afwerkingen te kiezen als voor de Butterfly tafels, verbindt Being Spaces de ruimtes met elkaar. Een mooi geheel.

Studio HENK en projectinrichting – We bieden onze brede collectie designmeubels – van tafels, zitbanken en stoelen tot wandkasten - aan in talloze variaties. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor projectinrichting. En als het nodig is gaan we graag een stapje verder om de wensen voor een projectontwerp uit te laten komen. We want to make your imagination come true!

Interieurontwerp: Being Spaces (www.beingspaces.nl)