Onze Utrecht Brand Store is geopend
Ga terug naar overzicht

Studio HENK voor Amvest

We hadden het genoegen om betrokken te zijn bij de transformatie van het historische Ketelhuis voor onze klant (en overbuur) Amvest. In samenwerking met Apto architecten hebben wij voor Amvest een inspirerende studio gecreëerd die op 8 september de deuren opent aan de Cruquiusweg in Amsterdam. 

 

Ongeveer een eeuw geleden werd Het Ketelhuis gebruikt als opslagboiler voor kokosolie. Het was voor onze klant van belang dat deze historie behouden bleef. Amvest, een vastgoedbeleggingsmaatschappij, voorzag een huiselijke maar inspirerende ruimte om met hun cliënten samen te werken. 

 

Om aan deze visie te voldoen hebben we het Ketelhuis ingericht met onze populaire ronde Butterfly Tables - voor een inclusieve, intieme setting. Daaraan hebben we een rechthoekige Butterfly Table en diverse Butterfly Dining Benches toegevoegd - met een open ruimte als resultaat die geschikt is voor bijeenkomsten en conferenties. De finishing touch komt in de vorm van onze Ode Chairs en Ode Stools, die een comfortabele maar tegelijk verfijnde toevoeging zijn aan het interieur. 

 

Deze samenwerking was met name uniek omdat Amvest aan de overkant van onze winkel aan de Cruquiusweg gevestigd is. Naast de levering van de meubels hebben we ook advies gegeven in de beginfase van het project en hebben we de installatie en implementatie van de meubels op ons genomen. 

 

Wij zijn blij wanneer we bij mogen dragen aan bijzondere projecten zoals deze. Ben je op zoek naar meubels voor een project? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. De collectie van Studio HENK is al voor een groot deel configureerbaar, maar we denken graag mee om persoonlijk maatwerk te leveren. Denk hierbij aan unieke kleurstellingen, afmetingen of aanpassingen in het ontwerp. Kijk ook eens op de projectpagina op onze website naar eerdere samenwerkingen. 

 

Foto's van Gerke van de Hoef