Onze Utrecht Brand Store is geopend
Ga terug naar overzicht

Studio HENK voor Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam door Hollandse Nieuwe – Aan interieur- en architectuurbureau Hollandse Nieuwe de eer voor het nieuwe pand van de Gemeente Amsterdam in Noord een inrichting te ontwerpen. Hollandse Nieuwe heeft gezorgd voor een transformatie naar een aantrekkelijke, duurzame, groene ontmoetingsplek en werkomgeving.

Studio HENK specials – Voor de inrichting zijn verschillende ronde en rechthoekige Studio HENK tafels ingetekend. Niet enkel ons welbekende eikenhouten tafelblad met een zwart frame, maar ook specials, zoals prachtige volledig kobaltblauwe, diepzwart en venstergrijze uitvoeringen van de New Co Tripod, de Slim Co en de Butterfly Tripod. Voor deze specials zijn zowel de bladen uit sprekende HPL Fenix kleuren vervaardigd, alsook de frames in gelijke kleuren gepoedercoat. Deze pareltjes komen mooi uit in het sprekende interieurontwerp.

Studio HENK en projectinrichting - We bieden onze brede collectie designmeubels – tafels, zitbanken, stoelen, bijzettafels, wandkasten - aan in talloze variaties. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor projectinrichting. We bieden de keuze uit natuurlijk eikenhout, en bieden daarnaast HPL Fenix als optie voor tafelbladen aan voor wie een specifieke kleur op het oog heeft. En als het nodig is gaan we graag een stapje verder om de wensen voor een projectontwerp uit te laten komen. We want to make your imagination come true!

 

Interieur ontwerp: Hollandse Nieuwe (www.hollandse-nieuwe.com)