Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

Studio HENK voor Nyenrode Business University

Voor de inrichting van het gerenoveerde universiteitsgebouw van de Nyenrode Business University in Breukelen werkte studio HENK samen met UP architecture. UP transformeerde de hoofdingang als onderdeel van de eerste fase van de nieuwe hospitality strategie die wordt uitgevoerd op de campus van deze ambitieuze universiteit. UP architecture is een innovatief multidisciplinair architectuurbureau dat in 2018 is opgericht door Anne Boonstra. Het bureau werkt aan architectuur- en interieurprojecten op zowel de Nederlandse als de internationale markt.
 

Voor dit project heeft UP architecture de huisstijlkleuren van de Nyenrode Business University op een subtiele manier verweven in een eigentijds ontwerp. In samenwerking met UP leverden wij onder meer de New Classic eettafel in twee verschillende hoogtes – 92 en 105 cm. Daarnaast is de Butterly Quadpod onderdeel van het nieuwe ontwerpplan. De New Classic is een eenvoudig ontwerp dat in elk interieur past. Het subtiele frame van solide staal maakt de New Classic tot een tijdloze designtafel. De Butterfly creëert samen met de New Classic en de hoogteverschillen een speels en tegelijkertijd gebalanceerd geheel.
 

We zijn blij met het eindresultaat en onze bijdrage aan dit mooie project. Ben je ook op zoek naar meubels? De ontwerpen in onze collectie zijn uit te voeren in talloze variaties. Hierdoor kunnen ze precies worden samengesteld voor jouw project. Ook is maatwerk voor projecten iets waar we graag over meedenken; denk hierbij aan speciale kleuren, maten of zelfs ontwerpaanpassingen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bekijk ook eens de greep uit onze andere projecten op de projectpagina.


- Foto’s: Peter Tijhuis