Onze Utrecht Brand Store is geopend
Ga terug naar overzicht

Studio HENK voor Shimano

Shimano hoofdkantoor door Fokkema & Partners - De Japanse multinational Shimano is marktleider in ontwikkeling van fietsonderdelen. Op de High Tech Campus in Eindhoven hebben zij hun hoofdkantoor, waarvoor Fokkema & Partners een interieurontwerp hebben gemaakt passend bij de missie van het bedrijf: ’to promote health and happiness through the enjoyment of nature and the world around us’. Het ontwerp doet geavanceerd technologisch aan, met veel mogelijkheden de producten van Shimano te ervaren. 

Studio HENK voor project Shimano - Natuurlijk biedt het simplistische ontwerp ’mental space’ voor de medewerkers. In het project zijn twee 4,5 meter lange Studio H&K Butterfly tafels in HPL uitvoering gebruikt. Deze riante tafels zijn middelpunt van een aantal ontmoetingsruimten in het ontwerp. 

Studio HENK Butterfly - De Butterfly is intussen door menig interieurontwerper in een project opgenomen. De tafels zijn in een aantal vormen (rechthoekig, rond, ovaal) en afwerkingen (standaard of afgeschuind eikenhout of bijvoorbeeld HPL) verkrijgbaar, en niet onbelangrijk: in talloze maten (ook maatwerk!)! 

Studio HENK en projectinrichting - Onze collectie designmeubels biedt talloze mogelijkheden tot variatie. Dat maakt de collectie een fijne keuze voor projectinrichting. En we willen graag een partner in de projectinrichting zijn, daarom gaan we graag een stapje verder om de wensen uit te laten komen. Dus ook meubels op maat. We want to make your imagination come true!

Studio HENK design meubels: tafels, eettafelbanken, stoelen, fauteuils, krukken, salontafels, wandkasten

Interieur ontwerp: Fokkema & Partners Architecten (http://www.fokkema-partners.nl)/Foto: Horizon Photoworks