Ode aan de stoel. Nu 5+1 gratis
Ga terug naar overzicht

Studio HENK voor Ximedes

Toen Ximedes ons vroeg om de lounge ruimte van hun kantoor in te richten, zeiden we meteen ja. De strakke lijnen van onze meubels passen perfect bij het industriële pand waar het softwarebedrijf is gevestigd. Voor de inrichting selecteerden we verschillende meubels die zich perfect lenen voor een uitgebreide lunch, overleg met collega’s of een ontspannen moment.

In een open ruimte hebben we verschillende zitplekken gecreëerd, zodat er gedurende de dag op verschillende plekken gewerkt kan worden. Daarnaast creëerden we een fijne plek voor het team om te lunchen en te ontspannen. De hoge Legno tafel trekt meteen de aandacht. De tafel van 3,5 meter leent zich perfect voor lunches met het team - iedereen schuift zo aan. Rondom de tafel hebben we Ode Barstools in lichte, frisse tinten geplaatst. De luie zit van de Ode biedt comfort na een ochtend hard werken achter een bureau.

In de ruimte vind je ook een aantal kleinere bartafels, ideaal voor overleg met collega’s of als flex-werkplek. Tafels met een HPL tafelblad in een diepe, donkerblauwe tint worden afgewisseld met tafels in eikenhout. Zo ontstaat een warm geheel. In het midden van de ruimte is een comfortabele zithoek gecreëerd - de ideale plek om even te ontspannen. De ruime Giuseppe 2,5 zits in donkerblauw combineerden we met twee Co Lounge Chairs. De Modular Cabinet vormt een afscheiding tussen de zithoek en de flex-werkplekken. Zo kun je in alle rust werken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw kantoor of project? We bieden onze gehele collectie designmeubels - van tafels, stoelen en zitbanken tot wandkasten - aan in talloze variaties. Hierdoor kunnen ze helemaal aangepast worden aan jouw project. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze andere projecten hier.