Ga terug naar overzicht

Studio HENK voor projectinrichting

De afgelopen jaren hebben we voor legio projecten meubels op maat gemaakt. Zo hebben we lunch- en hoge statafels geleverd, en ook bureaus in uiteenlopende kleuren van HPL Fenix met uitsparingen erin. Ook hebben we extra lange vergadertafels ontworpen en geleverd, en extra grote (soms stand-alone) wandkasten. En onze kleine nieuwkomer, de Rest-tafel, is uitermate geschikt als tafel voor restaurant of overlegruimte. Ook hoge bartafels en barkrukken en -stoelen behoren tot onze mogelijkheden.

Studio HENK standaardcollectie - Studio HENK heeft een snel groeiende collectie designmeubels. Eettafels en -banken, eetkamerstoelen, zitbanken, fauteuils, salontafels en wandkasten. We hebben een grote standaard collectie, waarmee we vrijwel altijd voldoen aan mensen die wensen op maat hebben. We bieden standaard de mogelijkheid onze tafelbladen af te werken met hardwax-olie, lak, of HPL Fenix. Om maar niet te spreken over de vele mogelijkheden voor stoffering onze standaard-, Kvadrat- en leercollectie biedt.

Studio HENK voor uw project - Ben je benieuwd naar wat Studio HENK voor uw project kan betekenen? We denken graag met onze klanten mee, en denken het liefst in mogelijkheden! Op onze website staat slechts een bescheiden impressie van het grote aantal projecten waar we deel van hebben uitgemaakt, en de mogelijkheden die we bieden. En ook onze standaardcollectie biedt (op aanvraag in overleg aangepast) volop opties. Mail ons via info@studio-henk.nl, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!