We are Studio HENK. We are Dutch designers.

Welkom bij Studio HENK, een Amsterdams ontwerpbureau opgericht door twee broers uit het zuiden van Nederland. We ontwerpen en produceren vernieuwende design meubels.

Ontwerp je eigen tafel

Dutch Design voor bij jou thuis

Studio HENK ontwerpt meubels die op zichzelf staan als het gaat om elegantie en vooruitstrevendheid. We bieden de best mogelijke kwaliteit aan en willen design bereikbaar maken voor iedereen.

Bereikbare en vernieuwende design meubels

Ieder interieur is anders en vraagt om een persoonlijke aanpak. Kun je wel wat advies gebruiken? Dan denken wij graag met je mee om voor jou het beste ontwerp tafel, bank of stoel samen te stellen. Maak gerust een afspraak of bezoek ons in de showroom.

Co Lounge Chair

Mix Oud-Hollandse Kleuren in je Interieur

Inspirerende oud-Hollandse kleuren – Bij Studio HENK houden we wel van de kleuren van het Hollandse landschap, het geeft ons nieuwe ontwerp inspiratie. Wolkenluchten, het spiegelende water van de grachten en panden met authentieke oud-Hollandse kleuren op hun deuren en kozijnen.

Studio HENK kiest kleur - Studio HENK is met de voeten verankerd in de Hollandse klei en we laten onze ontwerpen daar graag door leiden. Extra mooi vinden we de Giuseppe sofa in ossenbloedrood, zandsteen geel, grachten groen of Hindeloopen blauw.

Lees volledig artikel
Studio HENK bereikbare en vernieuwende designmeubels

Studio HENK maakt vernieuwende houten design tafels en andere meubelen met stalen frames: minimalistisch, modern, robuust of industrieel. Wij bieden de best mogelijke kwaliteit aan en willen design bereikbaar maken voor iedereen.

 

Studio HENK de perfecte design tafel voor ieder interieurontwerp

Iedere woning en iedere smaak is anders. Daarom is er voor ieder interieur een perfecte tafel van ons ontwerpbureau Studio HENK! Ben je op zoek naar advies over jouw interieurontwerp? We denken graag met je mee!

 

Studio HENK project- en kantoorinrichting

Ieder project en iedere kantoorinrichting vereist maatwerk. Daarom heeft ontwerpbureau Studio HENK een groot scala aan maten en ontwerpen. Ben je op zoek naar advies over jouw interieurontwerp, of maatwerk? We denken graag met je mee!