We are Studio HENK. We are Dutch designers.

Welkom bij Studio HENK, een Amsterdams ontwerpbureau opgericht door twee broers uit het zuiden van Nederland. We ontwerpen en produceren vernieuwende design meubels.

Ontwerp je eigen tafel

Dutch Design voor bij jou thuis

Studio HENK ontwerpt meubels die op zichzelf staan als het gaat om elegantie en vooruitstrevendheid. We bieden de best mogelijke kwaliteit aan en willen design bereikbaar maken voor iedereen.

Bereikbare en vernieuwende design meubels

Ieder interieur is anders en vraagt om een persoonlijke aanpak. Kun je wel wat advies gebruiken? Dan denken wij graag met je mee om voor jou het beste ontwerp tafel, bank of stoel samen te stellen. Maak gerust een afspraak of bezoek ons in de showroom.

Job opening: Weekend interieur/verkoop adviseur voor de Studio HENK showroom!

Over ons - Studio HENK is in de afgelopen vier jaar razendsnel uitgegroeid van een start-up idee van twee Brabantse broers naar een nationaal designmeubelmerk. Het ontwerpen doen we nog steeds zelf, de productie vindt inmiddels in het buitenland plaats. We hebben onze eigen showroom in Amsterdam, een goed lopende webshop en daarnaast worden onze producten bij een groot aantal retailers in Nederland en België verkocht. Een aantal malen per jaar staan we op meubel/designbeurzen in Nederland en buitenland. Een groot avontuur, dat gelukkig maar niet ophoudt! Momenteel zijn we met een klein team, en het ziet ernaar uit dat we op korte termijn zullen blijven groeien.

Lees volledig artikel
Studio HENK bereikbare en vernieuwende designmeubels

Studio HENK maakt vernieuwende houten design tafels en andere meubelen met stalen frames: minimalistisch, modern, robuust of industrieel. Wij bieden de best mogelijke kwaliteit aan en willen design bereikbaar maken voor iedereen.

 

Studio HENK de perfecte design tafel voor ieder interieurontwerp

Iedere woning en iedere smaak is anders. Daarom is er voor ieder interieur een perfecte tafel van ons ontwerpbureau Studio HENK! Ben je op zoek naar advies over jouw interieurontwerp? We denken graag met je mee!

 

Studio HENK project- en kantoorinrichting

Ieder project en iedere kantoorinrichting vereist maatwerk. Daarom heeft ontwerpbureau Studio HENK een groot scala aan maten en ontwerpen. Ben je op zoek naar advies over jouw interieurontwerp, of maatwerk? We denken graag met je mee!