Onze Utrecht Brand Store is geopend, neem een kijkje

In 'The Home of Studio HENK’ ervaar je de wereld van Studio HENK. Onze nieuwe flagshipstore is een open huis waar je welkom bent om rond te kijken, je te laten inspireren en een gevoel van thuiskomen te ervaren.

Ontdek meer

Het is een thuis

Meer dan een winkel

We werken samen met lokale merken om onze flagshipstore tot een thuis te maken. Van handgemaakte keramiek tot lokaal geproduceerde thee, er is genoeg om te ontdekken.

The Home of Studio HENK is een plek voor verbinding. De multifunctionele ruimtes laten niet alleen de collectie zien, maar bieden ook plek voor social events creatieve ontmoetingen.

Waar vind je ons

We hebben het 18e-eeuwse gebouw, dat ooit een koffiesiroop fabriek en een Lucas Bols distilleerderij was, zorgvuldig gerestaureerd. Hierbij hebben we de geschiedenis weer teruggebracht die in de loop der jaren niet meer te zien was.

We laten het gebouw voor zichzelf spreken en voegen alleen iets toe waneer het echt nodig is.

Plan je bezoek

Dagelijks geopend
Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag: 10.00 - 18.00
Zondag: 12.00 - 18.00

Adres
Rozengracht 204
+31 20 233 3820

Parking
Q Park Europarking, Marnixstraat 250 – 5 min

 

route
Image of one of our products

Boek een gratis adviesgesprek

Vind je het lastig om te kiezen, of weet je niet zeker welke materialen en kleuren het beste in jouw interieur passen? Wij snappen dit en staan klaar om te helpen. Ontdek onze gratis in-store afspraken en reserveer een plekje bij een van onze getalenteerde interieuradviseurs.

BOEK NU