Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

Studio HENK lanceert de Ode Chair!

Ode - Een ode aan het zitcomfort, zou je deze nieuwste eetkamerstoel van Studio HENK kunnen noemen. Studio HENK vindt design belangrijk, daarom denken we na over ieder detail. En bijna nog belangrijker vinden we het dat onze meubels comfortabel zijn. Want waarom zou design alleen voor het oog een genot moeten zijn? Een stoel moet uitnodigend zijn, en zodra je zit, moet hij uitnodigen te blijven zitten.

Het design - Studio HENK houdt van eetkamerstoelen die strak en tijdloos zijn. Een tikkeltje eigenwijs is de Ode door de lui ogende rugleuning. Maar vergis je niet, hoewel de stoel voor heerlijk lui natafelen ideaal is, geeft hij ook voor een rechte werkhouding een steuntje in de rug. Werken of vergaderen op de Ode is daarmee ook een luxe.

Ode in de eetkamer of in een project - De Ode Chair leent zich goed voor een huiselijke sfeer. Er is keuze uit ons uitgebreide assortiment van onze standaard stoffen, Kvadrat stofferingen, en leer. Daardoor is de Ode ook de uitgelezen stoel voor projectinrichting; door het tijdloze ontwerp, de veelzijdigheid van inzetbaarheid en stoffering is deze inpasbaar in vrijwel ieder interieur- en projectontwerp. Kom de Ode Chair nu bewonderen en proberen bij ons in de showroom.