Studio HENK voor Dentons Boekel

Onze Brandstore Rotterdam is nu open!
Ga terug naar overzicht

Studio HENK voor Dentons Boekel

Begin vorig jaar won Studio Prototype de architectenselectie voor de verbouwing en interieurinrichting van de Amsterdamse vestiging van advocatenkantoor Dentons Boekel op de Zuidas. Een jaar werkten ze aan de verbouwing van het prachtige pand. Het resultaat is een licht, warm en levendig interieur met o.a. meubels van Studio HENK.

Het pand is ingericht om de interactie en samenwerking tussen de verschillende praktijkgroepen van het advocatenkantoor te stimuleren. Daarnaast is er gezocht naar een balans tussen communicatie en concentratie. Dit zie je terug in de zachte doch warme, levendige kleuren in het interieur.

Voor het project, dat we in samenwerking met Bureau Vandevorm deden, hebben we onder andere Ode Chairs en Ode Lounge Chairs geleverd. De stoelen zijn uitgevoerd in zachte tinten, die prachtig uitkomen tegen het hout in het pand. Alle stoelen, evenals de salontafels, hebben een wit frame. Dit geeft de ruimte een nog lichtere uitstraling. We hebben voor het project ook een aantal staande lampen uit onze Nod Collectie geleverd in wit staal. De Nod Collectie is onze eerste lampencollectie.

We vinden het eindresultaat prachtig en en we zijn dan ook trots dat we hebben mogen bijdragen aan dit project. Ben jij ook op zoek naar meubels voor jou project? We bieden onze gehele collectie meubels aan in talloze variaties. Hierdoor kunnen ze helemaal aangepast worden aan jouw project. Daarnaast doen we ook maatwerk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze andere projecten.