Ga terug naar overzicht

Het is care month bij Studio HENK!

Deze maand staat volledig in het teken van care, ofwel zorg. Hiermee doelen we op zorg voor je meubels, maar ook op zorg voor de aarde. We hebben namelijk allemaal invloed op de aarde en wij willen als bedrijf graag iets positiefs bijdragen. Daarnaast hopen we jou te inspireren om ook duurzame keuzes te maken, zodat we uiteindelijk met z’n allen de wereld weer een beetje mooier en vooral groener kunnen maken.

Een belangrijk onderdeel van onze missie is vanaf het begin af aan geweest om meubels te maken die jarenlang meegaan. Zo maken we eettafels van A-kwaliteit eikenhout en beschermen we deze met meerdere lagen hardwax olie, zodat hij nauwelijks beschadigd. Om er samen met jou voor te zorgen dat onze meubels ook daadwerkelijk lang meegaan, hebben we een nieuwe onderhoudspagina gelanceerd. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw meubels te onderhouden, zodat je ze straks – hopelijk -  kunt doorgeven aan een nieuwe generatie.

Het maken van kwalitatieve meubels die jarenlang meegaan is natuurlijk het minste wat we kunnen doen aan duurzaamheid. Daarom hebben we ook een duurzaamheidspagina gelanceerd. Hierop lees je al onze duurzaamheidsdoelen voor de komende jaren. Het liefst zouden we alles natuurlijk nu doen, maar we moeten ook realistisch zijn. Benieuwd naar onze doelen? Volg ons de komende weken op Instagram voor meer informatie over duurzaamheid, of ga direct naar onze duurzaamheidspagina.

We zijn niet perfect – dat geven we toe. We nemen echter wel elke dag stappen om een duurzamer bedrijf te worden. Heb je een vraag over duurzaamheid, heb je tips om een duurzamer bedrijf te worden of wil je graag iets anders met ons delen? Stuur dan een mailtje naar judith@studio-henk.nl of stuur een DM via Instagram. We horen graag van je!