Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt
Ga terug naar overzicht

Studio HENK voor Bridgeneers

Ontdek Studio HENK in het nieuwe kantoor van Bridgeneers, ontworpen door Studio Boîte

Een paar minuten ten noorden van het centrum van de historische stad Leuven staat de opvallende Remytoren met het ruimtelijke en lichte kantoor van Bridgeneers. Door het gebruik van warme materialen in combinatie met kleurrijke accenten heeft Boîte een creatieve, functionele én inspirerende werkplek gecreëerd.

 

Voor dit project is er gekozen om de Ode Chairs van Studio HENK te combineren met onze Slot tafel. Het blauw van de Ode chairs geven de ruimte in combinatie met het lichte hout van de tafel een speelse maar verfijnde uitstraling. 

 

Voor de tweede setting is er tevens gekozen voor een Slot tafel, dit keer gecombineerd met Ode Chairs in gemêleerd grijs voor een klassieke en rustige sfeer. Het gebruik van de Modular Cabinet biedt een elegante maar functionele oplossing. 

 

Het maakt ons altijd trots wanneer we onze producten terugzien in inspirerende omgevingen. Ben je op zoek naar meubels voor jouw kantoor of project? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. De collectie van Studio HENK is naar wens samen te stellen en daarmee geschikt voor iedere ruimte. Ook denken wij graag mee over het gebruik van kleur, afmetingen of samenstellingen voor jouw project. Kijk ook eens op onze projectpagina naar eerdere samenwerkingen.  

 

Beeld: Hannelore Veelaert