Ode aan de stoel. Nu 5+1 gratis

Organische vormen, zachte lijnen, rechte hoeken – de collectie van Studio Henk kenmerkt zich door het spel met vorm.
Voor ieder interieur een passend meubel.

Slant Sofa

De karakteristiek gevormde Slant Sofa is een statement binnen elk interieur: speels, dynamisch en uitnodigend. Het is de ideale sofa met zitcomfort voor iedereen. Stel jouw eigen unieke Slant Sofa samen door te kiezen uit verschillende modulaire elementen en stoffen. 
 

Ontdek Slant

Andere producten uit deze campagne

New Co Coffee Table
 

De New Co coffee table wordt gekenmerkt door eenvoud en functionaliteit. Dankzij het subtiele ontwerp kan de salontafel moeiteloos gecombineerd worden met andere meubels. Verkrijgbaar in verschillende vormen en maten.

Ontdek New Co

Bekijk de Slant sofa in onze winkels

Column Cabinet

De duurzaam ontworpen Column kast is pure perfectie als het gaat om eenvoud in ontwerp en constructie, met eikenhouten wiggen en halfhoutverbindingen die hem bij elkaar houden. Kies voor jouw favoriete opstelling.

Ontdek Column

Gratis interieuradvies op maat

WIJ HELPEN JE GRAAG

We zijn er om al je vragen over onze producten te beantwoorden, of om je te helpen als je je interieur wilt opfrissen. Boek een gratis sessie met een van onze interieuradviseurs in onze winkels.

Meer informatie

Luna Lounge chair

De Luna Lounge is een fauteuil met een zacht karakter. De ronde rugleuning voelt aan als een warme omhelzing. De fauteuil is niet alleen esthetisch, maar ook comfortabel. Verkrijgbaar in verschillende stoffen.

Ontdek Luna

Ons verhaal

Door circulair design ter harte te nemen worden de op maat gemaakte meubels in-house ontworpen en op bestelling geproduceerd in Europa. We hebben ambitieuze plannen om de meubelindustrie van binnenuit te hervormen en volledig afvalvrij te maken.

Lees meer