Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000

Een in de kern duurzaam ontwerp - In samenwerking met toonaangevend waste-to-product bedrijf Renewi, lanceren we de limited-edition Slot Eettafel gemaakt van 100% gerecycled naaldhout.

Samenwerken aan de toekomst

We geloven in kennisdeling en zijn altijd op zoek naar samenwerkingen die innovatie in productieprocessen of materialen stimuleren. Deze samenwerking met Renewi is tot stand gekomen door onze gezamenlijke duurzame ambities en is een belangrijke volgende stap in het realiseren van een afvalvrije meubelindustrie.

Van afvalhout naar design product

We streven ernaar om voortdurend te innoveren en nieuwe manieren te vinden om onze meubels te produceren. Het resultaat van onze samenwerking met Renewi - waarbij houten balken uit afval worden verwijderd en productieklaar worden gemaakt - is een tafel gemaakt van 100% afvalhout. Hét bewijs dat mooie en functionele designmeubels duurzaam kunnen worden gemaakt.

Een nieuwe uitvoering voor een favoriet

De Slot Eettafel is een van onze meest geliefde ontwerpen en past perfect bij deze samenwerking met de platte ovale vorm en subtiele ronde vormen. We zijn trots om een product volledig gemaakt van afvalhout aan onze collectie toe te voegen en hopen in de toekomst meer van onze collectie in 100% gerecycled naaldhout aan te kunnen bieden. 

Bij Studio HENK geloven we dat meubels prachtig ontworpen én duurzamer gemaakt kunnen worden.

Corine de Bruijne

Head of Sustainability

Slot Eettafel van 100%
gerecycled naaldhout

Nieuw

De limited edition Slot Eettafel van 100% gerecycled naaldhout is verkrijgbaar vanaf €2219. Available exclusively in store.