Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Kantoor

We hebben een bestaand pand in Diemen, net buiten Amsterdam , gerenoveerd en getransformeerd tot een milieuvriendelijke kantoorruimte met A+++ energielabel. Zo heeft het kantoor een warmtepomp, zonnepanelen, en maakt het gebruik van regenwater om toiletten door te spoelen. We doen actief aan afvalscheiding en beheren een wormenhotel. Bovendien hebben we, gelegen op een bedrijventerrein, een ruime tuin aangelegd om de biodiversiteit, wateropslag en verkoeling in de omgeving te stimuleren.

Ons kantoor is klimaatneutraal, wat betekent dat we onze CO2-uitstoot meten, deze compenseren door te investeren in CO2-reductie projecten, en actief werken aan het verminderen ervan.

Lees meer hierover in ons impact rapport.

window sea

Winkels

Wij herstellen met passie gebouwen in hun oude glorie, terwijl we ze tegelijkertijd verduurzamen. Bij het openen van nieuwe winkels streven we ernaar om zo veel mogelijk elementen van het bestaande pand te hergebruiken en zo min mogelijk nieuwe materialen toe te voegen. Ook werken wij waar mogelijk met bouwmaterialen die niet-toxisch, gerecycled, hernieuwbaar en verwijderbaar zijn.

In onze winkels doen we actief aan afvalscheiding en we printen zo min mogelijk. Ook zijn onze winkels klimaatneutraal, wat betekent dat we onze CO2-uitstoot meten en actief werken aan het verminderen en compenseren ervan door te investeren in CO2-reductieprojecten.

Lees meer hierover in ons impact rapport.

window sea

Werknemers

Wij geven om onze werknemers: zo ondersteunen wij hun (persoonlijke) ontwikkeling met jaarlijkse trainingsbudgetten, bieden wij een gezonde vegetarische lunch en fietsenplan, en steunen we de goede doelen waar onze werknemers omgeven door hun donaties te verdubbelen. 

Productieketen

Om goede arbeidsomstandigheden in de hele toeleveringsketen te garanderen hebben wij een gedragscode die al onze leveranciers dienen te ondertekenen.