Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt
Ga terug naar overzicht

Wrap up the year in style

Heerlijke diners, lange gesprekken aan tafel en een goed glas wijn markeren het einde van het jaar. Van een klein diner met vrienden aan een gezellige ronde tafel tot een uitgebreid diner aan een lange tafel waar de hele familie kan aanschuiven –met de tafels van Studio HENK creëer je moeiteloos de ideale setting voor elk diner.

HPL tafel – Naast de verfijnde eikenhouten tafelbladen heeft Studio HENK ook HPL tafelbladen – een strak ontwerp dat toch warm aanvoelt. De HPL tafelbladen komen in verschillende warme tinten, zoals Verde Comodoro.  In combinatie met het Legno frame in eikenhout creëer je meteen een gezellige sfeer.

Duurzaam – HPL is zeer krasbestendig – esthetisch én functioneel. Dit maakt de tafel ideaal voor doordeweekse avonden en voor heerlijke uitgebreide diners. Het HPL tafelblad komt in rond, ovaal en rechthoekig en kan gecombineerd worden met elk onderstel. Zo kun je een tafel samenstellen die perfect past bij jouw interieur. Je kunt jouw HPL tafel binnenkort via onze webshop bestellen, maar je kunt nu alvast een order plaatsen in onze showroom.