Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt
Ga terug naar overzicht

Warme winterdagen

De herfst is in volle gang, wat wil zeggen dat de dagen enkel kouder zullen worden. Door de juiste kleuren en gezellige meubels te kiezen, ben jij verzekerd van heerlijke warme winter dagen. We helpen je graag een eind op weg. Flexa’s kleur van het jaar 2019 Spiced Honey zal je zeker verwarmen, en met een perfect complementair gekleurde bank en fijn gestoffeerde eetkamerstoelen ben je helemaal voorbereid op de winter. Lees snel verder.

Kleur in huis - Better safe than sorry, is het motto van menig Nederlander, als het op de kleurkeuze in het interieur aankomt. Grijs, wit en zwart zijn tijdloos en blijvend populair. Hoewel deze opties inderdaad chique zijn, moet niet vergeten worden wat kleur kan doen. Het zorgt voor warmte, sfeer en persoonlijkheid. Flexa heeft een kleur van het jaar 2019 benoemd: Spiced Honey. Een goudachtige, warme kleur, die perfect is voor warme winterdagen. Fantastisch ton-sur-ton of met complementaire kleuren te combineren.

Warme stoffering - Niet enkel de kleur, maar ook het materiaal van je meubels is bepalend voor de warmte en sfeer in je interieur. Warm en comfortabel gestoffeerde eetkamerstoelen zijn een must-have voor behaaglijke en eindeloze diners en spelletjesavonden aan tafel. Veel Kvadrat stofferingen zijn grotendeels gemaakt van wol, en daarmee heerlijk behaaglijk in de winter (en ook in de zomer is wol een ideaal materiaal). In tegenstelling tot kunststof stoelen, zijn onze gestoffeerde eetkamerstoelen, lounge chairs en banken als een warm bad op een koude dag.

HENK zitcollectie - Ontdek onze collectie eetkamerstoelen: onze klassieker, de Co Chair, en ons laatste ontwerp, de Ode Chair. Beide comfortabel gestoffeerd en klaar om voor jou naar smaak te worden gemaakt. We hebben verder lounge stoelen van beide: de grootse Co Lounge Chair, en de moderne Ode Lounge Chair. Als je een bank zoekt, hebben we twee opties voor je. Onze Co Lounge Sofa brengt elegantie in je interieur, terwijl onze Giuseppe Sofa een grootse en volwassen design klassieker is. Op onze website en in onze showroom helpen we je graag met het maken van de juiste keuze!