Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt
Ga terug naar overzicht

Een warm, winters huis

Het knisperende geluid van de openhaard, de geur van brandende kaarsen, de zachte kussens die je voelt als je neerploft op de bank. Tijdens deze koude wintermaanden brengen we onze avonden het liefst thuis door, comfortabel op de bank. Of je nu van de winter houdt of liever aan de kou ontsnapt, winter is het perfecte seizoen om tijd met elkaar door te brengen.

Bij Studio HENK hechten we veel waarde aan tijd met familie. Daarom maken we meubels die meer dan genoeg ruimte bieden voor de hele familie, zoals de Giuseppe. De Giuseppe is een ruime zitbank die verkrijgbaar is als 2,5-zits en 3,5-zits. De zachte kussens nodigen uit tot urenlang kletsen bij de openhaard, terwijl je langzaam de koude temperaturen van buiten vergeet.

We hebben de Giuseppe bekleed met een prachtige veloursstof uit onze eigen stofcollectie. De zachte witte tint doet ons denken aan sneeuw. Je kunt de bank natuurlijk ook bekleden in een wollen stof van Kavdrat – een warm welkom na een dag wandelen in de kou. Kruip lekker weg in de Giuseppe Lounge Chair met een warme kop thee of dommel weg op de Giuseppe Sofa. Met Studio HENK’s banken breng je de hele avond door in comfort.

Kom langs onze showroom om de Giuseppe te proberen of ontdek de collectie hier.