Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

Vt wonen - weer verliefd op je huis

Iedere zondag is het weer tijd een Nederlands gezin verliefd te laten worden op hun eigen huis. Uiteenlopende smaken, drukte; er zijn altijd wel redenen om je huis niet helemaal de aandacht en daarmee sfeer te geven die het verdient. Terwijl je huis de plek is om thuis te komen, om op te laden, om samen te komen. De stylisten van vt wonen doen daarom keer op keer hun best de bewoners te verrassen.

De Legno tafel van Studio HENK - Stylist Fietje heeft voor de bewoners van de aflevering van 21 oktober gezorgd dat hun compromis plaats heeft gemaakt voor een volwassen inrichting waar ze allen met plezier kunnen wonen. De vrouwelijke bewoonster wilde een ronde tafel, de mannelijke een rechthoekige. Fietje heeft dat, zoals ze zegt, ‘in een potje gegooid, en dat werd een ovale’. Een ovale, eikenhouten Studio HENK tafel, met een houten Legno frame. Daar gaan de bewoners vast en zeker veel gezellige familiemomenten aan beleven!

Studio HENK & vt wonen - We vinden het iedere keer weer een feestje om onze producten bij iemand thuis te zien. Ook is het iedere keer weer leuk als onze producten op tv komen. We vinden het erg leuk mee te denken over oplossingen en mogelijkheden met architecten en stylisten, zoals die van vt wonen. Wist je dat we begin november weer een tafel in de uitzending hebben, en er iets uitgebreider aandacht aan ons merk besteed wordt? Kijk dus vooral naar vt wonen op zondagavond 4 november om 19.30 uur op SBS6!