Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

Vt wonen&designbeurs 2018

De beurs - De vt wonen&designbeurs is dé woonbeurs van het jaar, en de ultieme start van het woonseizoen. Van 2 t/m 7 oktober, in de RAI Amsterdam. Alle bekende én upcoming designlabels zijn vertegenwoordigd, en de beurs biedt volop design- en wooninspiratie. Consumenten, professionals en scholieren; het publiek is divers.

Rood, roder.. - Met de koude maanden voor de boeg beseffen we ons dat kleur veel verschil maakt. Rood zorgt voor warmte, energie; het spreekt. Dus waarom zouden we er niet vol voor gaan? Onze stand is groot, en gekleurd in alle denkbare tinten rood. Warm karmijnrood, hibiscus, blush; ons herfst kleurenpalet is.. rood.

Preview - Onze uitgebreide collectie eettafels, -bankjes, eetkamerstoelen, loungestoelen, wandkasten staat klaar om te bekijken, en te proberen. En een mooie highlight is voor ons het prototype van onze nieuwste loungestoel: de Ode Lounge Chair! Kom deze week dus vooral bij ons langs op de vt wonen&designbeurs om deze (en de rest van onze collectie) te bewonderen. Zien we je daar?