Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt
Ga terug naar overzicht

Wat wij doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen

We kunnen er niet meer omheen: het coronavirus neemt ook in Nederland toe. Hoewel het allemaal nog heel onwerkelijk voelt, zijn we in de studio aan het kijken wat we kunnen doen om verspreiding van het virus te voorkomen terwijl we de zaken wel door laten lopen en de ‘thuisblijf’-situatie waar velen zich in bevinden zo aangenaam mogelijk te maken. Volg ons op social media voor updates of houd onze blog in de gaten.

Showroom
Onze showroom zal voorlopig op woensdag t/m zondag geopend blijven. We hebben maatregelen getroffen om de gezondheid van zowel onze collega’s als die van jullie te waarborgen. Zo maken we de showroom regelmatig schoon, houden we afstand en schudden we geen handen. We hebben onze showroommedewerkers gevraagd om alleen naar de showroom te komen als ze zich helemaal fit voelen. We vragen jullie om hetzelfde te doen. In de tussentijd houden we de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauw in de gaten en volgen we de richtlijnen en het advies van het RIVM en de GGD op. 

Bestellingen & leveringen
Onze webshop blijft 24/7 geopend en eventuele vragen kunnen we snel beantwoorden via mail, telefoon of WhatsApp. Onze bezorgservice JP Haarlem zal de komende tijd blijven leveren. Ze rijden met vaste teams om het risico op verspreiding van het virus te verkleinen. We willen je verzoeken om minimaal 1,5 meter afstand te houden van onze chauffeurs. Om fysiek contact zoveel mogelijk te voorkomen, zullen onze chauffeurs een handtekening zetten voor levering en kunnen ze geen contacte betalingen aannemen. We hopen op jullie begrip en zullen jullie op de hoogte houden als er nieuws is.

Klantenservice
Onze klantenservice blijft gedurende deze periode gewoon bereikbaar. Heb je een vraag, mail dan naar info@studio-henk.nl of bel naar 020-2333820.

Inspireren
Ben je gedurende deze periode thuis aan het werk en heb je behoefte aan inspiratie (of afleiding)? Volg ons op Instagram voor inspirerende en informatieve content. 

Het is een onwerkelijke situatie waar we ons met z’n allen in bevinden, maar we blijven hoopvol. 

Take care!

Liefs, team HENK