Ode aan de stoel. Nu 5+1 gratis
Ga terug naar overzicht

Een uniek meubelstuk dat jouw smaak weerspiegelt

Als mensen bij je naar binnen kijken, wat zien ze dan? Een unieke ruimte, vol met meubels en andere objecten. Maar ook een beetje jou. Je interieur is namelijk vaak een reflectie van jezelf. Het laat zien wie je bent, maar ook hoe je leeft. Met meubels die passen bij je dagelijkse leven, creëer je een plek die meteen als thuis voelt.

We vinden het belangrijk dat jij kunt laten zien wie je bent. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een uniek meubel samen te stellen dat jouw smaak weerspiegelt. Met verschillende mogelijkheden om de meubels te customisen, creëer je een meubel dat perfect bij je interieur past én bij je levensstijl. Aan de hand van onze online configurator stel je zelf je meubel samen. Zo kun je in de configurator de poef bekleden met een stof naar keuze.

De online configurator is een handige tool die jouw keuzes visualiseert. Zo krijg je een beter beeld van het meubel dat je in gedachten hebt. Je kunt kiezen uit verschillende maten, materialen en afwerkingen. “We willen je de vrijheid geven om een meubel te ontwerpen dat bij jou past”, aldus Okke Albers.

Hoe ziet jouw favoriete meubelstuk eruit?