Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

The Art of Order

Zodra we de ramen opendoen, voelen we een zachte lentebries. Een nieuw seizoen begint. We kijken met een frisse blik naar ons interieur – wat kan er weg, wat mag blijven? Het is de kunst van het opruimen of, zoals HENK het noemt, de kunst van de orde. 

Het voorjaar is het perfecte moment om je interieur een update te geven. Als je interieur een lichte, frisse uitstraling heeft, ben je ook meer geneigd om het netjes te houden. Een perfecte manier om, in ieder geval een beetje, orde in de chaos te scheppen. De Modular Cabinet is hiervoor het perfecte meubelstuk. De items die je graag wilt laten zien, geef je een mooie plek in de open kast. Items die je toch liever uit het zicht houdt, kun je opbergen in een van de gesloten elementen. Zo ziet je living er netjes uit in enkele seconden.

Elegante, minimalistische frames geven de Modular Cabinet een verfrissende lichtheid, terwijl de eikenhouten planken zorgen voor stabiliteit. Kies voor een natuurlijke afwerking van het hout of ga voor een lichtere afwerking – passend bij de lichtheid van het seizoen. Het hout komt perfect uit tegen een wand in natuurlijke tinten. Je kunt ook de kleur van het staal kiezen, zodat de kast helemaal aansluit bij jouw interieur. Dankzij het modulaire systeem van de kast kun je de Modular Cabinet volledig zelf indelen. Bekijk hier de mogelijkheden.