Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

Drie tips om je buitenruimte te stijlen deze zomer

Met warmere dagen in het vooruitzicht, kijken we er naar uit om meer tijd buiten door te brengen. Elke buitenruimte kan net zo comfortabel en uitnodigend zijn als een woonkamer, mét de styling items. Voeg bloemen, een antieke vaas, een set linnen servetten of een deken met een patroon toe voor dat extraatje. We hebben drie  tips om dit zomerseizoen het meeste uit je ruimte te halen.

Houd het natuurlijk
Een scala aan verse groenten en fruit van de markt, een tijdloos linnen tafelkleed of een mooie pot, vaas of kan, is misschien alles wat je nodig hebt om je buitenruimte aan te kleden. Op deze manier kunnen de buitenmeubels op zichzelf staan ​​als designstukken. Voor de Elements Outdoor-collectie hebben we duurzaamheid, functionaliteit en design samengebracht om een ​​collectie te creëren die een aanvulling is op elke buitenruimte - en een lust voor het oog is. Het Iroko hout, bekend om zijn duurzaamheid in alle weersomstandigheden, heeft een prachtige kleur die na verloop van tijd een natuurlijke grijsachtige tint krijgt. Voor de kussens hebben we gekozen voor Sunbrella-Heritage-stoffen. Door de kwaliteit van deze stoffen kan je jarenlang genieten van de kussens.  

Harmonie in stijl
Bij Studio HENK geloven we in minder maar beter. Dat geldt voor meubels en hoe je ervoor kiest om je ruimte in te richten. Houd het minimaal; de dingen die je in een ruimte brengt, moeten in harmonie zijn met de omgeving. Geef de natuur de ruimte en laat de planten, bloemen en bomen centraal staan. Wees bewust van wat je toevoegt: zet bijvoorbeeld één grote mooie vaas neer in plaats van meerdere kleine. Of stel een selectie keramiek samen in kleuren en materialen waar je echt van houdt, zodat je ze zomer na zomer wilt blijven gebruiken.

Vertel een verhaal
We hebben een passie voor prachtige, ambachtelijke items, en deze kunnen je buitenruimte echt tot leven brengen. Denk aan keramiek van The Bird Tsang en JC Herman Ceramics of prachtige vazen ​​van de Franse maker Cassandre Bouilly. Of haal een stuk of twee op een antiekmarkt. Een geweven mand is ook een mooie manier om die zomerse vakantiesfeer naar elke buitenruimte te brengen. Of voeg een mooie deken toe aan je lounge voor die koelere zomeravonden.

Style je tafel met een boeket verse bloemen of een paar takken, zet een zomerse afspeellijst, en je bent helemaal klaar voor een zomers samenzijn! Als je nog steeds op zoek bent naar meubels voor je buitenruimte, bekijk dan zeker de complete Elements Outdoor-collectie.