Onze Utrecht Brand Store is geopend, neem een kijkje
Ga terug naar overzicht

Nu beschikbaar: het Legno eettafel en eettafelbank frame!

Legno Frame - Het Legno frame is een geweldige nieuwe toevoeging aan ons al bestaande assortiment van stalen frames voor onze design eettafels en eettafelbankjes. Want vanaf nu kun je met de Legno ook kiezen voor volledig houten eettafel met bank.

Inspiratie - De Legno - Italiaans voor hout - is gebaseerd op het traditionele schraag- en tafelblad-systeem. Dit past mooi bij het idee van Studio Henk dat ieder tafelblad en ieder frame bij elkaar passen. En door het contemporaine en strakke ontwerp, is deze design eettafel met bijpassend bankje een tijdloze uitkomst. 

Eenheid – Of je nu liever niet met staal wilt werken of simpelweg houdt van de warmte die hout uitstraalt, tafelblad en -frame van hetzelfde materiaal het mooist vindt, of visueel een directe houtverbinding wilt behouden tussen je vloer en tafelblad: de Legno is de ideale keuze. Eenheid is het kernwoord bij de Legno eetkamertafel. De Legno is - net als onze tafelbladen - verkrijgbaar in witte of zwarte lak en twee soorten hardwax olie.

Verkrijgbaarheid - De Legno is momenteel helaas nog niet verkrijgbaar via de webshop, maar je kunt deze wel direct bij ons bestellen. Kom langs bij ons in de showroom om de Legno te bekijken, of stuur een mail naar info@studio-henk.nl.