Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

Interieuradvies: Zo geef je je interieur een zachte uitstraling

We houden van een clean, minimalistisch interieur – een interieur waarin enkele mooi gemaakte objecten de aandacht trekken en het geheel rust uitstraalt. Een minimalistisch interieur kan echter ook koud en kil overkomen. Hoe zorg je er voor dat je interieur toch een zachte uitstraling krijgt?

Met ronde vormen en zachte tinten kun je je interieur al een hele andere uitstraling geven. Een ronde of plat ovale tafel heeft bijvoorbeeld een heel ander karakter dan een rechthoekige tafel. Zeker in een leefruimte met open keuken en kookeiland kan een ronde of plat ovale tafel een fijne variatie op de rechthoekige vormen in de ruimte zijn.

Je kunt ook met zachte tinten werken om je interieur een zachtere uitstraling te geven. Dit kan een neutrale tint zijn zoals beige, maar bijvoorbeeld ook een zachte tint groen. We hebben in onze stoffencollectie veel verschillende tinten zitten, die elk weer een ander effect hebben. Wit staal heeft ook een hele andere uitstraling dan zwart staal. Benieuwd wat het mooiste in jouw interieur past? Je kunt altijd een afspraak maken voor een gratis interieuradvies.

Ontdek onze collectie.

P.S. Volg ons deze maand op Instagram en ontdek al onze meubels met ronde vormen en zachte materialen – van onze nieuwe Slot eettafel met bijpassende eettafelbank tot onze Modulo sofa.