Ga terug naar overzicht

Studio HENK opent flagshipstore in Antwerpen

Op 30 oktober 2020 zijn de deuren van onze allereerste buitenlandse flagship store in Antwerpen geopend. De uitbreiding naar Antwerpen – een geliefde stad onder het bedrijf – is een stap waar oprichters Okke en Xander al jaren naar hebben uitgekeken.  

Door de coronamaatregelen zijn de deuren van onze nieuwe flagshipstore weer gesloten, maar onze winkel aan de Cruquisweg 94C in Amsterdam is gewoon te bezoeken. Daarnaast kun je kosteloos een online private shopping sessie boeken om onze nieuwe locatie in Antwerpen te kunnen ervaren. Ook is het mogelijk om een online afspraak in te plannen met een van onze medewerkers voor persoonlijk interieuradvies. 

De paar dagen waarin onze nieuwe winkel in Antwerpen geopend was, waren de perfecte gelegenheid voor een sneak preview van onze kersverse flagshipstore. De winkel is gelegen aan de welbekende Kloosterstraat in Antwerpen - dé plek voor design en antiek. Het karakteristieke pand van maar liefst 450 m2 is voorzien van een klassieke entree aan de Kloosterstraat 52-rechts; de perfecte plek om rond te dwalen, inspiratie op te doen en de wereld van Studio HENK te ontdekken. 

We kunnen niet wachten om je deze prachtige nieuwe winkel te laten zien en onze nieuwe collectie, die in het teken staat van rijke texturen en zachte vormen, te laten ervaren. Zodra de situatie dit toelaat, is de nieuwe Antwerpse flagshipstore geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 10:00 en 18:00 uur. De winkel is makkelijk bereikbaar, en parkeren kan op steenworp afstand op de uitgebreide gratis parkeerplaatsen aan de Sint-Michielskaai 13

We hopen je zeer binnenkort weer in onze Antwerpse flagshipstore te kunnen verwelkomen! In de tussentijd kun je uiteraard winkelen in onze webshop en via ons Instagram-kanaal voorzien worden van online sneak previews en andere belangrijke updates.