Ode aan de stoel. Nu 5+1 gratis
Ga terug naar overzicht

Studio HENK opent flagshipstore in Antwerpen

Vorige maand opende de deuren van onze eerste buitenlandse flagship store in Antwerpen. De uitbreiding naar Antwerpen – een geliefde stad onder het bedrijf – is een stap waar oprichters Okke en Xander al jaren naar hebben uitgekeken.  

De heropening van onze gloednieuwe flagshipstore na de sluiting in verband met Covid-19, biedt de perfecte gelegenheid om een kijkje te nemen in onze mooie winkel. Het is gelegen aan de bekende Kloosterstraat in Antwerpen, die - met name tijdens weekenden - een populaire bestemming is voor designliefhebbers. De straat kenmerkt zich door de vele design- en antiekwinkels en de ruime zondagse openingstijden. Onze nieuwe winkel is gevestigd in een statig en karakteristiek pand van 450m2, welke we je graag willen laten zien. 

De verschillende texturen, zachte vormen en nieuwe materialen in combinatie met de klassieke architectuur van het statige pand, maken het de perfecte plek om inspiratie op te doen en de wereld van HENK te ontdekken.

De Antwerpse flagshipstore is geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 10:00 en 18:00 uur en is gemakkelijk te bereiken. Parkeren kan op steenworp afstand op de uitgebreide gratis parkeerplaatsen aan de Sint-Michielskaai 13. Volg ons Instagram-kanaal voor eventuele updates en nieuws.
 

Maak een afspraak