Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

Studio HENK @ Design District 2018

Studio HENK @ Design District 2018 - Ook dit jaar waren we blij verrast met alle nieuwe ontmoetingen, en reacties op onze producten. We willen iedereen daarvoor bedanken! Smaakte de beurs naar meer, of heb je naar aanleiding van je bezoek aan DD-Studio HENK nog vragen? Ook bij ons in de Showroom ben je – met of zonder afspraak – altijd van harte welkom! Wij van Studio HENK kijken alweer uit naar Design District 2019.

Van Nellefabriek, Rotterdam - Ook dit jaar was hét jaarlijkse designevent van het jaar in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Een prachtige locatie, waar de bekende en opkomende Nederlandse designermerken zich presenteren aan designprofessionals en –fanaten. Design District is voor ons tot nu toe ieder jaar weer een belangrijke beurs. Het is voor ons een geweldige kans om onze relaties te ontmoeten en nieuwe mogelijkheden te tonen en te bespreken.

Ode Chair, HPL Fenix en meer HENK nieuws - In compartimenten met ieder een eigen kleur en ontwerp kwam onze collectie goed tot zijn recht. Mysterieuze blikvanger was de compleet zwarte Modular Cabinet. De Co Loungebank was roze en uitnodigend, en de okergele Giuseppe Sofa zorgde voor een joviale ontvangst. De slim x-type eettafel was vergezeld van Co Chairs in groentinten en een bankje met een fluweelzacht kussen. Voor velen nieuw bij Studio HENK – voor ons voor projectinrichting al bekend – was onze ronde dieprode HPL Fenix tafel, met daaraan onze nieuwe Ode Chair eetkamerstoel.