Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt
Ga terug naar overzicht

ShowUP event

Kick off - Een mooie start van het woonseizoen: de showUP vakbeurs. Gericht op inkopers, stylisten en pers, en met een diversiteit aan deelnemers. Startende labels en gevestigde merken, sieraden, accessoires en een aantal klein- en grootmeubellabels. Studio HENK heeft al een aantal malen deelgenomen, en ook dit jaar hadden we een stand.

Rood, roder... - Niet te missen; onze stand in alle denkbare schakeringen rood. Een Giuseppe sofa in een zachte tint, een Co Lounge Sofa in brandweerrood. Een dieprode ronde zijdezachte HPL uitvoering van de Butterfly, en een zwarte Modular Cabinet die prachtig afstak tegen de rode wand. Rood is een kleur die staat voor kracht, en zorgt voor warmte.

Beurzen - Voor Studio HENK was showUP een mooie opmaat voor de komende maanden. De beurs was een bron van leuke en nuttige ontmoetingen. Wij danken de organisatie voor de hartelijke ontvangst en de prachtige setting. We hebben erg veel zin in de beurzen die dit seizoen nog op de planning staan, in eigen land (Dutch Design Dock, vt wonen&designbeurs) en Europa (Biennale Kortrijk, IMM Keulen).