Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

Een seizoen om te ontspannen

Met de feestdagen van December achter de rug kijken we uit naar een rustiger seizoen. Een seizoen waarin we veel tijd binnen doorbrengen – samen op de bank. We laten de drukte van de afgelopen maand achter ons en nemen de tijd om uit te rusten en te ontspannen. Met onze nieuwe lounge collectie breng je de rest van de winter comfortabel door.

We hebben twee prachtige nieuwe ottomans aan onze collectie toegevoegd: de Co Lounge Ottoman en de Ode Lounge Ottoman. Zak onderuit in je fauteuil, gooi je voeten omhoog en ontspan. De grote voetenbanken kunnen ook gebruikt worden als salontafel, bijzettafel of extra zitplek. Heb je ze al gezien op IMM?

We hebben onze bankencollectie ook uitgebreid met een nieuwe modulaire zitbank: de Cube. De Cube is een comfortabele zitbank met een eenvoudige uitstraling. De Cube bestaat uit veel verschillende elementen, waardoor je hem helemaal naar eigen wensen kunt samenstellen. Als een ware kameleon past de Cube zich aan elke setting aan. Ontdek de verschillende elementen en creëer een unieke sofa voor jouw interieur.

Binnenkort online verkrijgbaar.