Til je interieur naar een hoger niveau Boek een gratis interieuradvies sessie

Ga terug naar overzicht

Studio HENK sessies

Wij bieden diverse mogelijkheden om onze collectie in België en Nederland te ontdekken. Hieronder vind je de mogelijkheden om vrijblijvend een afspraak te maken. Kies je voor een interieuradvies? Dan ontvang je bij je afspraak een gratis Studio HENK tote bag.
 

Amsterdam: Interieuradvies in de winkel (90 min)

Bij de keuze voor het perfecte meubelstuk komt veel kijken. Onze interieurstylisten helpen door middel van gerichte tips en begeleiding je interieurideeën tot leven te brengen. Tijdens een interieuradvies sessie bespreken we de voor- en nadelen van onze meubelen in relatie tot jouw woonsituatie. Ook bespreken we welke materialen en kleuren het beste in jouw interieur passen en beantwoorden we graag eventuele andere vragen. 

Boek hier een Interieuradvies sessie in Amsterdam


Amsterdam: Shopping Sessie (60 min)

Wij bieden de mogelijkheid om onze winkel te verkennen door middel van een Private Shopping sessie. Dit is een afspraak in de winkel van 30 minuten met één van onze interieurstylisten, die jou de Studio HENK collectie zal laten zien en je op deze manier van passend interieuradvies voorziet. 

Boek hier een Shopping sessie in Amsterdam

 

Antwerpen: Shopping Sessie (60 min)

Wij bieden de mogelijkheid om onze winkel te verkennen door middel van een Private Shopping sessie. Dit is een afspraak in de winkel van 60 minuten met één van onze interieurstylisten, die jou de Studio HENK collectie zal laten zien en je op deze manier van passend interieuradvies voorziet. 

Boek hier een Shopping sessie in Antwerpen 


Antwerpen: Interieuradvies in de winkel (90 min)

Bij de keuze voor het perfecte meubelstuk komt veel kijken. Onze interieurstylisten helpen door middel van gerichte tips en begeleiding je interieurideeën tot leven te brengen. Tijdens een interieuradvies sessie bespreken we de voor- en nadelen van onze meubelen in relatie tot jouw woonsituatie. Ook bespreken we welke materialen en kleuren het beste in jouw interieur passen en beantwoorden we graag eventuele andere vragen. 

Boek hier een interieuradvies sessie in Antwerpen