Ga terug naar overzicht

Studio HENK sessies

Wij bieden diverse mogelijkheden om onze collectie ten tijde van de veranderende omstandigheden in België en Nederland te blijven ontdekken. Zo ben je nog van harte welkom om onze winkel in Antwerpen te bezoeken en is onze Amsterdamse winkel open op afspraak! Hieronder vind je de mogelijkheden om vrijblijvend een afspraak te maken, afhankelijk van je locatie. 

Amsterdam: Interieuradvies in de winkel

Onze winkel is open op afspraak! Bij de keuze voor het perfecte meubelstuk komt veel kijken. Onze interieurstylisten helpen door middel van gerichte tips en begeleiding je interieurideeën tot leven te brengen, uiteraard in naleving van de richtlijnen rondom Covid-19. Tijdens een interieuradvies sessie bespreken we de voor- en nadelen van onze meubelen in relatie tot jouw woonsituatie. Ook bespreken we welke materialen en kleuren het beste in jouw interieur passen en beantwoorden we graag eventuele andere vragen. 

Boek hier een Interieur Advies sessie


Amsterdam: Private Shopping

Onze winkel in Amsterdam is momenteel geopend op afspraak vanwege de regelgeving rondom Covid-19. Wij bieden de mogelijkheid om onze winkel te verkennen door middel van een Private Shopping sessie. Dit is een afspraak in de winkel van 30 minuten met één van onze Interieurstylisten, die jou de Studio HENK collectie zal laten zien en je op deze manier van passend interieuradvies voorziet. 

Boek hier een Private Shopping sessie 

 

Antwerpen: Winkelbezoek

Onze internationale flagshipstore in Antwerpen is geopend. We nodigen je uit om binnen te komen, rond te dwalen en zo onze collectie configureerbare designmeubelen te ontdekken. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per keer in onze winkels mogen ontvangen, adviseren wij om een afspraak te maken en – waar mogelijk – een bezoek met het hele gezin te vermijden. 

Boek hier een winkelbezoek in Antwerpen 


Antwerpen: Interieuradvies in de winkel

Bij de keuze voor het perfecte meubelstuk komt veel kijken. Onze interieurstylisten helpen door middel van gerichte tips en begeleiding je interieurideeën tot leven te brengen, uiteraard in naleving van de richtlijnen rondom Covid-19. Tijdens een interieuradvies sessie bespreken we de voor- en nadelen van onze meubelen in relatie tot jouw woonsituatie. Ook bespreken we welke materialen en kleuren het beste in jouw interieur passen en beantwoorden we graag eventuele andere vragen. 

Boek hier een Antwerpse Interieur Advies sessie