Ga terug naar overzicht

Studio HENK sessies

Wij bieden diverse mogelijkheden om onze collectie ten tijde van de veranderende omstandigheden in België en Nederland te blijven ontdekken. Zo ben je nog van harte welkom om onze winkel in Antwerpen te bezoeken, maar blijft onze Amsterdamse winkel vanwege Covid-19 de komende tijd gesloten. Hieronder vind je de mogelijkheden om vrijblijvend een afspraak te maken, afhankelijk van je locatie. 

 

Amsterdam (designstudio): Interieuradvies

Onze winkel is gesloten maar onze designstudio blijft open op afspraak! Bij de keuze voor het perfecte meubelstuk komt veel kijken. Onze interieurstylisten helpen door middel van gerichte tips en begeleiding je interieurideeën tot leven te brengen, uiteraard in naleving van de richtlijnen rondom Covid-19. Tijdens een interieuradvies sessie bespreken we de voor- en nadelen van onze meubelen in relatie tot jouw woonsituatie. Ook bespreken we welke materialen en kleuren het beste in jouw interieur passen en beantwoorden we graag eventuele andere vragen. 

Boek hier een Interieur Advies sessie 


Amsterdam: Online Private Shopping

Aangezien onze winkel in Amsterdam momenteel is gesloten vanwege de regelgeving rondom Covid-19, bieden wij de mogelijkheid om onze winkel te verkennen door middel van een Online Private Shopping sessie. Dit is een video-call met één van onze Interieurstylisten, die jou digitaal de Studio HENK collectie zal laten zien en je op deze manier van passend interieuradvies voorziet. 

Boek hier een Online Private Shopping sessie 

 

Amsterdam: Online Interieuradvies

Voor klanten die onze winkel in Amsterdam niet kunnen bezoeken vanwege de tijdelijke sluiting bieden wij nu een Online Interieuradvies sessie aan. Deze virtuele service bestaat uit een videogesprek met één van onze interieurstylisten die jou zal voorzien van persoonlijke tips en je helpen om je interieurideeën tot leven te brengen. Tijdens een interieuradvies sessie bespreken ze de voor- en nadelen van onze meubelen in relatie tot je specifieke woonsituatie. Ook wordt er tijdens zo’n sessie gekeken naar welke materialen en kleuren het beste in jouw interieur passen en krijg je de kans om andere interieur gerelateerde vragen te stellen.

Boek hier een Online Interieur Advies sessie 

 


Antwerpen: Winkelbezoek

Onze internationale flagshipstore in Antwerpen is geopend. We nodigen je uit om binnen te komen, rond te dwalen en zo onze collectie configureerbare designmeubelen te ontdekken. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per keer in onze winkels mogen ontvangen, adviseren wij om een afspraak te maken en – waar mogelijk – een bezoek met het hele gezin te vermijden. 

Boek hier een winkelbezoek in Antwerpen 


Antwerpen: in-store Interieuradvies

Bij de keuze voor het perfecte meubelstuk komt veel kijken. Onze interieurstylisten helpen door middel van gerichte tips en begeleiding je interieurideeën tot leven te brengen, uiteraard in naleving van de richtlijnen rondom Covid-19. Tijdens een interieuradvies sessie bespreken we de voor- en nadelen van onze meubelen in relatie tot jouw woonsituatie. Ook bespreken we welke materialen en kleuren het beste in jouw interieur passen en beantwoorden we graag eventuele andere vragen. 

Boek hier een Antwerpse Interieur Advies sessie