Ga terug naar overzicht

Online interieuradvies met Studio HENK

De huidige omstandigheden vragen ons om creatief te denken. We moeten nieuwe manieren bedenken om samen te werken en om met jullie te communiceren. Een van de dingen die we heel graag doen, is het geven van interieuradvies in onze showroom. Helaas wordt het steeds moeilijker om dit te doen, maar gelukkig hebben we nu een alternatief: online interieuradvies!

Nu je meer tijd thuis doorbrengt, kijk je waarschijnlijk met andere ogen naar je interieur. Misschien wil je de indeling van je woonkamer graag veranderen, of heb je zin om eindelijk op zoek te gaan naar een meubelstuk voor in die lege hoek. Lijkt het je leuk om daarover na te denken met een van onze interieuradviseurs? Dan kun je nu een afspraak maken voor gratis online interieuradvies. Tijdens een Skype- of belgesprek met een van onze interieuradviseurs krijg je advies over je ruimte, het vinden van de juiste meubels en meer. En je kunt natuurlijk zelf vragen stellen! Het gesprek duurt ongeveer een uur. Wil je toch liever langskomen in onze showroom? Onze showroom blijft 7 dagen per week geopend. Daarnaast bieden we 7 dagen per week de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een 'private shopping'. Mocht je langs willen komen, willen we jullie vragen om niet met het hele gezin te komen. Zo kunnen we de gezondheid en veiligheid van iedereen in de showroom waarborgen.

Maak een afspraak

Als je een afspraak hebt gemaakt, vragen we je van tevoren alvast wat inspiratie op te doen. Denk hierbij aan kleuren, materialen en meubels die je mooi vindt. We willen je ook vragen foto’s te maken van de ruimte en eventuele stalen van de verf op de muren, de vloer of de stoffering van je meubels bij elkaar te zoeken. Zo kunnen we je gerichter advies geven. Vervolgens zullen we tijdens het gesprek, dat ongeveer een uur zal duren, uitgebreid de voor- en nadelen van verschillende meubels uit onze collectie bespreken – toegepast op jouw specifieke leefsituatie. We zullen samen met jou ook de geschikte maat van de meubels bepalen, de materialen bespreken en met je meedenken over stofkleuren. Mocht je specifieke vragen hebben, krijg je natuurlijk ook de ruimte om deze te stellen. We hopen je zo te kunnen helpen met het vinden de juiste meubels voor jouw interieur!

We doen het samen!
Onze showroom in Amsterdam blijft open en we doen ons best om elke dag meubels te blijven leveren, terwijl we jullie gezondheid en veiligheid waarborgen.

Meer informatie

X