Ga terug naar overzicht

Online interieuradvies met Studio HENK

De huidige omstandigheden vragen ons om creatief te denken. We moeten nieuwe manieren bedenken om samen te werken en om met jullie te communiceren. Een van de dingen die we heel graag doen, is het geven van interieuradvies in onze showroom. Helaas wordt het steeds moeilijker om dit te doen, maar gelukkig hebben we nu een alternatief: online interieuradvies!

Nu je meer tijd thuis doorbrengt, kijk je waarschijnlijk met andere ogen naar je interieur. Misschien wil je de indeling van je woonkamer graag veranderen, of heb je zin om eindelijk op zoek te gaan naar een meubelstuk voor in die lege hoek. Lijkt het je leuk om daarover na te denken met een van onze interieuradviseurs? Dan kun je nu een afspraak maken voor gratis online interieuradvies. Tijdens een Skype- of belgesprek met een van onze interieuradviseurs krijg je advies over je ruimte, het vinden van de juiste meubels en meer. En je kunt natuurlijk zelf vragen stellen! Het gesprek duurt ongeveer een uur. Wil je toch liever langskomen in onze showroom? Onze showroom blijft 7 dagen per week geopend. Daarnaast bieden we 7 dagen per week de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een 'private shopping'.
 

Maak een afspraak

We doen het samen!
Onze showroom in Amsterdam blijft open en we doen ons best om elke dag meubels te blijven leveren, terwijl we jullie gezondheid en veiligheid waarborgen.

Meer informatie

X