Ode aan de stoel. Nu 5+1 gratis
Ga terug naar overzicht

Nieuwe vormen en materialen in de collectie van Studio HENK

We beginnen het nieuwe jaar met een aantal prachtige nieuwe meubels, vormen en materialen. We hebben onder andere onze collectie eettafels uitgebreid met een nieuwe vorm tafelblad: plat ovaal.

De vorm zit tussen rechthoekig en ovaal in. Als je de zachte rondingen van een ovale tafel mooi vindt, maar geen ruimte hebt voor een ovale tafel, is de plat ovale tafel de perfectie optie. (Waar een ovaal tafelblad een breedte van 120 cm heeft, heeft een plat ovaal tafelblad een breedte van 90/100 cm). Net als alle andere eettafels, kan het tafelblad naar eigen wensen worden samengesteld. De tafel komt met een complementaire eettafelbank.

We introduceren ook een prachtige nieuwe eettafel in onze collectie. De Slot is een houten eettafel met zachte, meer vrouwelijke vormen. De tafel heeft een plat ovaal tafelblad, dat perfect bij het frame past. De Slot vormt een mooi contrast met de andere eettafels uit onze collectie, die vaak meer mannelijke, stalen frames hebben. De tafel is verkrijgbaar in eikenhout en notenhout.

Binnenkort online verkrijgbaar.