Ode aan de stoel. Nu 5+1 gratis
Ga terug naar overzicht

Studio HENK en April and May tijdens GLUE | Amsterdam Connected by Design

Reserveer nu je plek!
Reserveer hier je plek voor het gesprek met April and May op zaterdag 19 september om 11 of 13 uur.
Reserveer hier je plek voor de workshop voor een moodboard voor een warm, gebalanceerd thuis op zondag 20 september om 11 of 13 uur.

Vanwege de Covid-19 maatregelen kunnen we een beperkt aantal gasten ontvangen, en zullen we uiteraard zorgen voor voldoende afstand en hygiëne.   

Design, comfort en tactiliteit in een tijd van afstand
Als mensen zijn we altijd op zoek naar comfort. We houden van tactiliteit – we houden ervan om dingen aan te raken. In een tijd dat aanraken niet vanzelfsprekend is, worden we ons opnieuw bewust van die menselijke behoefte. Onze nieuwe collectie speelt hierop in met zachte vormen en texturen. Zo bestaat onze nieuwe collectie uit banken en fauteuils in rijke wollen stoffen en eettafels in zacht eikenhout. Elk meubelstuk is ontworpen om de zintuigen te prikkelen en straalt een gevoel van eenvoud, rust en comfort uit.

Studio HENK & GLUE | Amsterdam Connected by Design 
Studio HENK is een van de deelnemers aan de eerste editie van het designevenement GLUE | Amsterdam Connected by Design. Tijdens dit evenement – op 18, 19 en 20 september - presenteren we onze nieuwe collectie. We zijn die dagen gewoon geopend, maar deze dagen staan daarnaast in het teken van de nieuwe collectie. We hebben voor zowel zaterdag als zondag voor designliefhebbers een paar interessante momenten georganiseerd – uiteraard Covid-19-proof!

Zaterdag 19 september - een fijn, duurzaam thuis én werkplek in één
Op zaterdag 19 september gaan we het gesprek aan met Vivian en Elvera van April and May. ‘What will be the new meaning of the home?’ In deze tijd brengen we meer tijd thuis door, zowel voor het huiselijke leven, als voor het werk. Wat heeft dit voor impact? Hoe geef je hier een prettige invulling aan? Wat maakt een huis een thuis, maar ook een prettige werkplek? We zullen met Vivian en Elvera ideeën uitwisselen over de veranderende betekenis van het huis, voor het aanbrengen van een balans, aanpassen aan het nieuwe normaal, en de toenemende behoefte aan duurzaamheid.

Zondag 20 september – een warm, gebalanceerd thuis 
Op zondag 20 september hebben we een interessante workshop door Janneke - één van de Studio HENK interieurstylisten. We zullen samen met haar zoeken naar wat een huis een thuis maakt. Je zult merken dat niet alleen kleuren, maar juist ook een mix van materialen sfeermakers zijn in huis. Een moodboard maken kan helpen om ideeën te ordenen, op een frisse manier te kijken naar wat voor jou wel (en niet) werkt, en balans te creëren in je huis doordat je erop terug kunt vallen. 

Kom langs voor inspiratie of doe mee!
Net als iedere andere dag ben je welkom in onze showroom in Amsterdam voor interieurinspiratie. Tijdens GLUE ben je daarnaast welkom om op zaterdag deel te nemen aan het gesprek met Vivian en Elvera van April and May, en op zondag je eigen moodboard te maken. We zullen deze dagen op twee momenten – van 11-11.30 uur en van 13.00-13.30 uur - een gesprek/workshop houden, terwijl we genieten van een hapje en een drankje. Je kunt hierna geïnspireerd je weg vervolgen met een goodiebag (plus moodboard op zondag). Wil je meedoen, boek dan snel online je gratis deelname voor April and May of de workshop moodboard! Vanwege de Covid-19 maatregelen kunnen we een beperkt aantal gasten ontvangen, en zullen we uiteraard zorgen voor voldoende afstand en hygiëne.