Nieuw seizoen, nieuwe ontwerpen

Onze Brandstore Rotterdam is nu open!
Ga terug naar overzicht

Nieuw seizoen, nieuwe ontwerpen

Met de aanvang van Maison & Objet begint een nieuw seizoen. Interieurmerken laten zien waar ze de afgelopen maanden druk mee bezig zijn geweest – van uitbreidingen van bestaande collecties tot nieuwe ontwerpen. We kijken ernaar uit om op Maison & Objet onze nieuwe meubels te presenteren!

Onze ontwerpers lieten zich voor de collectie inspireren door natuurlijke materialen en de verschillende manieren waarop je met deze materialen nieuwe ontwerpen kunt maken. Er werd bijvoorbeeld gekeken naar hout, een duurzaam materiaal waar we graag mee werken. Er werd gekeken naar de vraag: Hoe kunnen we verschillende houten onderdelen samenbrengen in een object? Zo ontstond het idee voor de Base, een eettafel die wordt gekenmerkt door bijzondere houtverbindingen. 

Onze ontwerpers vonden natuurlijk ook inspiratie in het dagelijkse leven. Ontwerper Xander Albers: “Wij geloven in meubels die zijn gemaakt voor dagelijks gebruik. Meubels die je leven verrijken, zodat jij zorgeloos kunt genieten van die momenten thuis.” Daarom zijn onze meubels ook van hoogwaardige kwaliteit. Er mag geleefd worden in huis.

Ontdek de collectie tijdens Maison & Objet