Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

Een nieuw perspectief op onze meubels

Bij Studio HENK hebben we een creatief team met allemaal hele verschillende vrouwen – vrouwen die elk hun eigen perspectief hebben en op hun eigen manier naar dingen kijken. Hoewel we graag samen mooie dingen creëren, is het soms een uitdaging om dingen vanuit het perspectief van een ander te zien. Tegelijkertijd kunnen nieuwe perspectieven een bron van inspiratie zijn. Daarom besloten we deze maand om de koppen bij elkaar te steken en met een nieuwe blik naar onze collectie meubels te kijken. We hebben een aantal van onze favoriete meubels geselecteerd en zetten ze deze maand in een nieuw licht.

Een van onze favorieten, die we vandaag graag uitlichten, is de eettafelbank. De eettafelbank is, zoals de naam al aangeeft, gemaakt als aanvulling op onze collectie eettafels. Maar laat de naam je er niet van weerhouden om hem op een andere manier te gebruiken! Tijdens onze fotoshoot plaatsten we hem in de gang en zo blijkt de eettafelbank ineens een perfecte halbank te zijn. (Zeker als je deze prachtige Slot eettafelbank neerzet, die we binnenkort zullen lanceren). Het bankje staat ook prachtig aan het uiteinde van je bed. Het geeft je slaapkamer een luxe uitstraling, alsof je in een hotelkamer slaapt.

Ben je benieuwd naar de andere meubels die we voor deze maand selecteerden? Volg ons op Instagram voor dagelijkse inspiratie.