Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt
Ga terug naar overzicht

Nieuw: Ode Lounge Chair

Lounge stoelen - Of het nu voor het oog is, of om daadwerkelijk heerlijk in te loungen: wij houden wel van een goed ontworpen lounge stoel. Het maakt de zithoek speels, staat prachtig in een rustige hoek, en is heerlijk om bij een kachel aan te schuiven als het buiten kouder wordt. Een goed ontwerp gaat jaren mee, en in een prachtige stof is het een eye-catcher waar je niet op uitgekeken raakt.

 

Ode aan de loungestoel - Deze herfst presenteren wij onze nieuwste lounge stoel: de Ode Lounge Chair. Een strak, tikkeltje lui ogend ontwerp. Comfortabel, modern en tegelijkertijd tijdloos. Minimalistisch ontworpen, zowel met als zonder armleuning. Zoals al onze stoelen en banken verkrijgbaar met een standaard of Kvadrat stoffering of uitgevoerd in leer.

Ode collectie - Onze Ode collectie bestaat momenteel uit een eetkamerstoel, een bar kruk, en nu ook een loungestoel. Allen ontworpen als ode aan comfortabel zitten. Studio HENK houdt van strakke lijnen, maar we geloven dat die prima ruimte kunnen bieden aan comfortabele vulling. Een lust voor het oog, en een plezier om op te zitten. Kom de Ode Lounge Chair nu proberen bij ons in de showroom.

 

De Ode Lounge Chair is binnenkort verkrijgbaar in onze webshop, maar is nu al te bestellen in onze showroom!