Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt
Ga terug naar overzicht

Neutral living

Terwijl het langzaam zomer wordt, brengen we meer licht in ons interieur. We willen een leefruimte waar het licht op de muren reflecteert, waardoor de ruimte verandert in een lichte, zonnige oase. Zo krijg je meteen het gevoel dat het zomer is.

Zodra de dagen langer worden en de zomer dichterbij komt, willen we het natuurlijke licht in ons interieur terug laten komen. Een lichte leefruimte wordt gekenmerkt door designmeubels in natuurlijke materialen en zachte, neutrale tinten. We vinden inspiratie voor een licht interieur in de Co Lounge Chair, een fauteuil met een lichte uitstraling dankzij het minimalistische frame. Het ontwerp is geïnspireerd op de Co Chair, een eenvoudig ontwerp dat Studio HENK’s ontwerpfilosofie perfect reflecteert. 

We kozen voor de Co Lounge Chair voor een beige stof van Kvadrat – de Hallingdal 65. Hallingdal 65 is een ademende stof die ook perfect is voor warmere dagen. De combinatie van verschillende garens geven de stof een rijke textuur. Liever een andere stof? Je hebt keuze uit een rijk aanbod standaard stofferingen en Kvadrat-stofferingen. Kom langs onze showroom om de stoffen te bekijken.

De Co Lounge Chair is onderdeel van de Co Lounge collectie, bestaande uit een fauteuil, een 2,5-zitsbank en een 3,5-zitsbank. Ontdek de collectie.