Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

Mooie, functionele meubels voor elke dag

Het vinden van meubels die passen bij je levensstijl kan soms een zoektocht zijn. We zoeken naar meubels die mooi zijn, maar ook functioneel. Ze moeten passen bij onze manier van leven. Met een collectie meubels die je zelf kunt samenstellen, willen we je helpen om deze meubels te vinden. 

We zien vaak dat mensen bepaalde aspecten van een meubel mooi vinden, maar dat ze het eigenlijk nét even anders willen. We willen die mogelijkheid bieden. Onze meubels kunnen daarom op verschillende manieren samengesteld worden. Zo geven we je de vrijheid om als het ware een eigen meubel te creëren. Binnen onze ontwerpen zijn de mogelijkheden eindeloos. Heb je bijvoorbeeld een van onze eettafels op het oog? Je kunt zelf de vorm, de maat, het materiaal en de afwerking van het tafelblad kiezen. Daarnaast kun je uit verschillende frames kiezen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze collectie.

Naast tafels hebben we nog veel meer meubels die zelf samengesteld kunnen worden. Zo kun je je stoelen, fauteuil of zitbank ook laten bekleden in een stof naar keuze. Vind je het lastig om de juiste materialen, afwerkingen en stoffen te selecteren voor jouw interieur? Maak dan een afspraak voor een gratis interieuradvies