Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

Meet the Bistro

Hoewel de bistrotafel al een tijdje in onze collectie zit, hebben we dit veelzijdige meubelstuk nog niet eerder uitgelicht. Daarom staat deze maand in het teken van de bistro. Of je nu op zoek bent naar mooie tafels voor je café of restaurant of juist op zoek bent naar een ontbijttafel voor in je keuken, de bistrotafel past perfect in elke setting.

De bistrotafel combineert eenvoud en functionaliteit in een ontwerp dat is gemaakt voor zowel publieke ruimtes als privéwoningen. Het eenvoudige silhouet geeft de bistro een tijdloze uitstraling. Het centrale onderstel draagt tegelijkertijd bij aan de functionaliteit van het ontwerp.

“Tijdens het ontwerpproces gaan we altijd na hoe mensen het meubelstuk zullen gebruiken”, zegt ontwerper Xander Albers. "Als je bijvoorbeeld een café of restaurant hebt, dan wil je misschien lage bistrotafels combineren met hogere tafels. Om te zorgen dat je een mooi geheel kunt creëren, hebben we de bistrotafel in verschillende hoogtes en maten gemaakt." De bistrotafel is ook ideaal voor kleinere woonruimtes – of je nu op zoekt bent naar een ontbijttafel voor in de keuken of een eettafel die in je Amsterdamse appartement past.

Ontdek de collectie