Ode aan de stoel. Nu 5+1 gratis
Ga terug naar overzicht

Geniet deze zomer van het buitenleven met de nieuwe Elements Outdoor Collectie

Er wachten warme, zonnige dagen en mooie herinneringen op ons deze zomer, we konden geen beter moment bedenken om onze Elements Outdoor Collectie te introduceren. Nu verkrijgbaar als complete buitenset. De nieuwe Elements Outdoor Lounge en Coffee Table zijn een aanvulling op de bestaande eettafel en bank, om zo een collectie te vormen die het buitenleven viert dit zomerseizoen.

Design ontmoet de elementen
Wij vinden dat je geen concessies hoeft te doen aan comfort en design voor je buiten meubilair. Daarom hebben we duurzaamheid, functionaliteit en design samengesmolten in de Elements Outdoor Collection. De nieuwe Elements Outdoor Coffee Table heeft hetzelfde lattenontwerp, dat kenmerkend is voor de hele Elements Outdoor Collectie; het is zowel opvallend in uiterlijk als functioneel, omdat het het hout laat ademen en bestand is tegen de buitenlucht. De nieuwe, modulaire Elements Outdoor Lounge is het toppunt van loungen in luxe met het stevige frame en de comfortabele kussens in een waterafstotende Sunbrella-Heritage stof. Dankzij de verwisselbare elementen kan de lounge dit zomerseizoen alle dierbare momenten hosten; van een solo-koffiemomentje in de ochtend tot een gezellige middag met de hele familie. De latten van het frame kan zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt worden en de waterafstotende kussens van Sunbrella-Heritage zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren. 

Maak het je eigen
In echte Studio HENK stijl is de Elements Outdoor Collectie volledig op maat te maken. Creëer je ideale buitenlounge met verwisselbare elementen, of het nu een grote L-vormige lounge is, een compacte tweezitter of een lazy daybed. Maak je zithoek compleet met de Elements Outdoor Coffee Table, die zowel op zichzelf kan staan als gecombineerd worden om een groter rechthoekig stuk te creëren. Ontwerp de Elements Outdoor Eettafel en de bijpassende bank die bij jouw tuin, dakterras of balkon past.

Een perfecte fit voor buiten
We willen er zeker van zijn dat je jaar na jaar kan genieten van onze buitenmeubels. Daarom is onze Elements Outdoor Collectie gemaakt van Iroko hout. Deze houtsoort staat bekend om zijn natuurlijke bestendigheid. Iroko is een langzaam groeiende hardhoutsoort uit FSC-gecertificeerde bossen in Zuid Afrika.  Als het hout onbehandeld blijft, gaat het meubelstuk langer mee, heeft het minder onderhoud nodig en krijgt het na verloop van tijd een natuurlijke grijsachtige tint. Iroko hout heeft een gemiddelde levensduur van zo’n 25 jaar waardoor het een verantwoorde materiaalkeuze is. Met deze collectie bouwen we verder aan onze duurzame ambities om de meubelindustrie in de toekomst zero-waste te maken. 

Geniet van al je zomermomenten - van zingende vogels in de vroege ochtend tot de felle zon die op je gezicht schijnt in de middag, en lachen met vrienden op een warme avond - met meubels die jarenlang meegaan. De Elements Outdoor Collectie is nu online of in de winkel te bestellen, met een levertijd van 7 tot 8 weken, net op tijd voor de zomer.

Bekijk de elements outdoor collectie online