Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

Kvadrat zet de toon

Esthetische verantwoorde kwaliteit - Het toonaangevende Deense Kvadrat produceert moderne, hoogwaardige textielproducten. De stofferingen worden gebruikt door consumenten, maar ook door architecten en designers voor publieke ruimten. Esthetiek, techniek en functionaliteit staan voorop bij de ontwikkeling van hun textielcollectie. Kleur, eenvoud en innovatie staan daarbij voorop. De Kvadrat stoffering bestaat (grotendeels) uit wol; natuurlijk, gemakkelijk en lang mooi te houden, en het zorgt voor een rijke uitstraling.

 

Kvadrat en Studio HENK: mooie combinatie - We hebben een uitgebreide collectie designmeubels. Een goed design komt het best uit de verf in een fraai gestoffeerd jasje. Daarom zijn Studio HENK zitmeubels onder meer verkrijgbaar met de schitterende Kvadrat stofferingen. We hebben een selectie gemaakt van een aantal fijne series van Kvadrat, zoals de Hallingdal 65, Steelcut Trio 3 en Tonus Meadow. Deze rijke stoffen zijn een prachtige, warme toevoeging aan onze designs, het hout en het staal. Door de juiste textuur en kleur kun je je Studio HENK meubels helemaal personaliseren.

Onderhoud wollen Kvadrat stoffering - Wol is een perfecte keuze voor meubelstoffering; wolvezels nemen geen vuil op. Het belangrijkste advies om je wollen Kvadrat stoffering mooi te houden is om het regelmatig met het meubelopzetstuk te stofzuigen. Vuil trekt zo niet door de stof heen, en voor pil-vorming (vaak ophoping van vezels van andere stoffen, kleding, haren) hoef je dan niet bang te zijn. En heb je een vlek op je meubel? Geen nood: raadpleeg zo snel mogelijk de James vlekkenwijzer.

Kvadrat vs Studio HENK perfect voor huis- of projectinrichting - Studio HENK heeft een aantal meubels met stofferingen: eettafelstoelen, lounge stoelen, zitbanken en kussens voor onze eettafelbanken. Stuk voor stuk meubels met een rijke en unieke uitstraling door de combinatie van het design, de materialen en de stoffering. Studio HENK producten zijn ideaal voor projecten en consumenten; hoogwaardige kwaliteit en volledig naar wens samen te stellen. Benieuwd welke combinaties jij kunt maken, wil je de stofstalen bekijken, of wil je dat we met je meedenken? Kom bij ons langs in de showroom!