Ga terug naar overzicht

Interview en HPL tafel bij Vt wonen

Vt wonen – weer verliefd op je huis -  Iedere aflevering worden de uiteenlopende smaken van twee bewoners samengebracht tot een interieur. Deze vt wonen aflevering van 4 november was er een voorkeur voor rust, strak en kleurloos, terwijl de ander kleur en leven zoekt. Frans Uyterlinde wist hier wel raad mee en toverde een warm, en tegelijkertijd kalm groengrijs interieur tevoorschijn.

Studio HENK in de uitzending – Een van de twee oprichters van Studio HENK, Okke, mocht persoonlijk de HPL tafel in de aflevering aan Frans overhandigen. Hierbij was ruimte voor een aantal mooie beelden van onze producten, en een korte toelichting van Okke op het merk en de tafels. Wat een plezier om hieraan meegewerkt te hebben: een blije stylist, gelukkige bewoners, en de social media en real life reacties van bekenden en onbekenden zijn hartverwarmend!

De Butterfly Quadpod XL – De Butterfly is het meest herkenbare en veruit populairste tafelmodel van Studio HENK. Verkrijgbaar als een rechthoekige of ovale eettafel, maar ook in een ronde uitvoering. En met maten tussen de 100 en 160 cm, in stappen van 10 cm, past deze tafel in iedere woonkeuken of woonkamer. Frans heeft voor deze metamorfose gekozen voor ons grootste tafelmodel, waar met gemak zeven stoelen aan passen. Daar zullen heel wat avonden met familie en vrienden aan doorgebracht worden.

HPL  Fenix - Je kunt kiezen uit ons gebruikelijke materiaal, eikenhout. De tafel is ook prachtig in HPL Fenix uitgevoerd, zoals in deze uitzending. HPL is een heerlijk zacht en strak ogend materiaal, waar we zelf helemaal weg van zijn. Het is verkrijgbaar in talloze kleuren, waardoor je met de tafel een finishing touch aan je inrichting kunt geven. Of je nu kiest voor HPL Fenix of toch voor eikenhout, met een ronde eetkamertafel van Studio HENK ben je verzekerd van jarenlang plezier van je meubel.