Gratis salontafel bij een aankoop vanaf €1.000
Ga terug naar overzicht

Interieuradvies: Zo geef je je interieur een nieuwe uitstraling

Deze maand kijken we met een frisse blik naar onze collectie. Hoe kun je onze meubels gebruiken? Waar kun je ze neerzetten? Als je onze meubels vanuit een nieuw perspectief bekijkt, zie je ineens dat er nog veel meer mogelijkheden zijn dan je van tevoren misschien zou denken. Zo kun je onze meubels niet alleen op verschillende plekken neerzetten, maar biedt onze collectie je ook de mogelijkheid om eens in de zoveel tijd je interieur een nieuwe uitstraling te geven.

Misschien heb je een eettafelbank waar je heel blij mee bent, maar heb je op dit moment meer behoefte aan een eettafel met stoelen. Het is natuurlijk zonde om je eettafelbank dan weg te doen.  Een eettafelbank is gelukkig ook prachtig als halbank in de gang of als bankje in de slaapkamer, bijvoorbeeld aan het uiteinde van het bed. Heb je een kleine salontafel, maar wil je plaats maken voor iets groters? Een kleine salontafel kan ook perfect gebruikt worden als nachtkastje.

Als je gaat verhuizen, dan kan het natuurlijk ook gebeuren dat dat prachtige meubel waar je zo blij mee bent ineens niet meer op de beoogde plek past. Gelukkig zijn er ook dan talloze mogelijkheden. Ga je in een groter huis wonen, en zoek je een nieuwe plek voor jouw modulaire wandkast? Hoewel de wandkast voornamelijk in de woonkamer wordt gezet, past de wandkast natuurlijk ook perfect in de keuken, bijkeuken of waskamer.

Wat we hopen te laten zien, is dat onze meubels mee kunnen bewegen met de veranderingen in jouw leven. Zo is het altijd de investering waard, en kun je er jarenlang van blijven genieten. Volg ons op Instagram voor meer inspiratie.

Ontdek de collectie.