Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt
Ga terug naar overzicht

Een fijne plek om de zomer door te brengen

Nu we voorlopig nog veel tijd thuis zullen doorbrengen, creëren we een fijne plek om de zomer door te brengen. Onze reisplannen zijn misschien geannuleerd, maar dat betekent niet dat we niet van de zomer kunnen genieten. En wel door van ons huis een heerlijke hideaway te maken.

Met een paar kleine veranderingen haal je al dat zomergevoel in huis. Als er bijvoorbeeld op een bepaalde plek in huis zonlicht door de ramen komt, kun je daar een fauteuil of zitbank neerzetten. Zo kun je ‘s ochtends lekker in de zon van je kop koffie genieten, of juist ‘s middags – afhankelijk van de stand van de zon. Op hete dagen gooi je alle ramen om een frisse wind door het huis te laten waaien. Omarm het rustige tempo van de zomer en strijk neer op je zitbank voor een middagdutje. Je hebt alle tijd. Als de avond valt kook je uitgebreid voor familie of vrienden en geniet je van lekker eten en wijn, terwijl de zon langzaam onder gaat.

Ben je op zoek naar een nieuwe fauteuil of zitbank voor in de woonkamer? Met een zachte stof in een lichte, frisse kleur creëer je meteen dat zomerse gevoel. Wij zijn zelf fan van de Modulo zitbank, vanwege haar lichte, luchtige karakter.

Ontdek de Modulo collectie online.