Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt
Ga terug naar overzicht

Feestelijke diners met Studio HENK

Donkere dagen, lange avonden en lichtjes in de bomen herinneren ons eraan dat het bijna Kerstmis is. Een tijd die wordt gekenmerkt door feestelijke diners met vrienden en familie. Tijdens de feestdagen nodigen we mensen graag uit bij ons thuis om het feestelijke seizoen met ze te vieren. We nemen de tijd om de tafel mooi te dekken voor de dierbare mensen in onze omgeving. Gelukkig hoeft het niet ingewikkeld te zijn. Met een mooie eettafel creëer je immers zonder enige moeite een gezellige tafelsetting.

Het feestseizoen is het perfecte excuus om mensen uit te nodigen bij jou thuis. Als het buiten koud is, is er toch niets fijner dan binnen zijn met goed gezelschap? Kachel aan, een glas rode wijn in de hand en ’s avonds lekker eten. Onze collectie eettafels is gemaakt voor doordeweekse avonden, maar ook feestelijke diners. Zo wordt het organiseren van een diner een stuk gemakkelijker en kun je er echt van genieten.  

Deze ronde eettafel in zwart HPL is een elegante tafel die perfect is voor de feestdagen. De ronde tafel is ideaal als je niet zo groot woont en o zo gezellig – vinden wij dan. Met donkere kleuren creëer je een intieme setting. Steek een paar kaarsen aan, kruip met z’n allen aan tafel en geniet van het feestseizoen. Maak nieuwe herinneringen, en omarm nieuwe tradities. De feestdagen op z’n mooist.

Benieuwd naar onze HPL eettafels? Kom langs onze showroom in Amsterdam. We zijn ook open op Tweede Kerstdag!